TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Hastanemiz hakkında yapılan haberler algı yönetimidir

Gaziantep Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hayati Deniz, “Hastanemiz hakkında yapılan haberler algı yönetimidir” dedi.
Hastanemiz hakkında yapılan haberler algı yönetimidir
İHA - Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açıldığı günden beridir hiçbir aksaklık yaşanmadan hizmete devam ettiğini söyleyen Doç. Dr. Hayati Deniz, Medyada hastanemizin kapandığına dair yayımlanan haberlerin algı yönetimi olduğunu belirterek, “Bugün öğlen saatlerine kadar 50 hastaya baktık. Akşama kadar hasta sayımız daha da artar, ve her geçen gün hasta sayımız artıyor. Bugün burada basında çıkan haberlerde, açılan hastanemizin tekrardan kapanarak, hizmet vermediğine dair yalan haberlerden dolayı burada bir demeç verme ihtiyacı duyduk. Hastanemiz, Şehitkamil Ağız ve Diş sağlığı Merkezi, Karşıyaka semt polikliniği olarak, 18 Mayıs 2015 tarihinde, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezinoğlu’nun teşrifiyle, halkımızın hizmetine sunulmuştur. Kendisinin açılışından sonra, bugüne kadar hizmetlerimiz hiçbir kesintiye uğramadan, sürmüştür ve hala devam etmektedir. Çok yakın zamanda da tam kapasiteli bir kadro ile hizmet devamı sağlanacaktır. Hastanemiz açıldığından beridir günlük 50 ile 70 hastaya hizmet sunuyoruz. İki gündür ulusal ve yerel basında, hastanemize yönelik yapılan ters haberlerin, özellikle seçim döneminde böyle bir şey başvurmalarını, bir algı yönetimi olduğunu düşünüyorum” dedi.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğüne yeni atanan Dr. Sadettin Yazı, Şehitkamil Ağız ve Diş sağlığı Merkezi hakkında yapılan haberlerin, doğru olmadığını belirterek, “Burada çok güzel bir tesis kurulmuştur. Burada beş tane diş hekimi arkadaşımız hizmet vermektedir. Yeni atamalara gelene kadar, diğer Ağız ve Diş Sağlığı merkezlerimizden gerekli takviyeleri yaparak, burada hiçbir zaman vatandaşlara hizmetin eksikliği hissettirilmeyecek. Şu ana kadar da böyle bir hizmet eksikliği hissettirilmedi" dedi.
Yorum Yazın