TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Hastaneye giderken kaza geçiren yaşlı çift öldü

Elazığ-Baskil yolunda hafif ticari aracın yoldan çıkarak dereye devrilmesi sonucu yaşlı çift hayatını kaybetti, araç sürücüsü yaralandı. Komşuları olan araç sürücüsünün, kazada ölen çifti doktora götürmek için yola çıktığı öğrenildi.
Hastaneye giderken kaza geçiren yaşlı çift öldü
ELAZIĞ / İHA - Olay, Elazığ-Baskil ilçesi Ancuz köprüsü yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami Şan idaresindeki 23 AB 645 plakalı hafif ticari aracıyla komşuları Osman (73) ve Perihan Kılıç (68) çiftini hastaneye götürmek için yola çıktı.

Köyden yaklaşık 8 kilometre uzaklaşan Şan, Ancuz köprüsü yanına geldiğinde bir anlık dalgınlık sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu. Köprünün altındaki dereye devrilen araçta bulunan Perihan ve Osman Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücüsü ise ambulansla Harput Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın olduğu yere gelen yaşlı çiftin yakınları fenalık geçirirken, jandarma ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından çiftin cenazesi, cenaze aracı ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Araç sürücüsü Selami Şan’ın aracını yeni aldığı, komşusu Osman Kılıç’ın sabah yanına gelerek eşi Perihan’ın tansiyonun yükseldiğini belirterek hastaneye götürmesini istemesi üzerine yola çıktıkları öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazın