TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
  • Eğitim

Hedef, hedef büyüttü

Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı dershanelerin özel liselere dönüştürülmesi kapsamında ilk adımı atarak Manisa’da bir ilki başaran Hedef Eğitim Kurumları, Özel Hedef Lisesi’nin ardından Manisa’ya özel bir üniversite açmak için kolları sıvadı.
Hedef, hedef büyüttü
MANİSA / İHA - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Hedef Eğitim Kurumları Kurucusu ve aynı zamanda geçtiğimiz dönem CHP Şehzadeler Belediye Başkan adayı olan Semih Balaban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Özdağ, “Semih Balaban, Manisa’nın her problemi ile ilgilenen bir kişilik, bir şahsiyet. Belirli bir çizgisi var. O nedenle kendisine saygı duyuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balaban ise, “Biz insan ayrımı yapmadan herkesi kucaklayarak, herkesi baş tacı yaparak burada iyi bir eğitim vermeye çalışıyoruz. Sayın vekilime gerçekten saygı duyuyorum. Ve saygının ötesinde içten bir sevgim var. Çünkü insan ayrımı yapmıyor. Ben CHP’li bir belediyenin başkan adayı olarak ne zaman kendisinden destek istediğimde bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Ve elinden gelen tüm olanakları seferber etti. Bu okulun açılmasında katkısı büyük. Kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Selçuk Özdağ, Manisalılar için bir şanstır. İnsan ayrımı yapmadan herkese yardım etmiştir. Bunun en iyi örneği bizimle olan abi kardeş ilişkimiz. İnşallah Selçuk Özdağ’ı daha iyi makamlarda görmek dileğiyle kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Manisa’ya özel bir üniversite açma gayreti içerisinde olduklarını belirten Balaban, “Hedeflere projelerle ulaşılır. Önce projeyi ortaya koyacaksınız. Ondan sonra o projeyi kovalayacaksınız. Bu projeyi de zaman içerisinde oturtmaya çalışacağız. Tabi kolay değil. Ama önemli olan kolayı değil, zoru başarmak. Hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Tüm gücümüzle gayret edeceğiz. Çünkü Manisa’da bir özel üniversite yok” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın