TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hiç bir oyuncuyu satmaya niyetlerinin olmadığını ifade ederek, "Maalesef bizim ülkemizde de bu işler ahlaki kurallar dahilinde yapılmadığı için çocukların tabi kafası karışıyor.
Hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz
BURSA / İHA - Ama yine söylüyorum, bu oyuncu arkadaşlarımız hayallerini, gelecekten beklentilerini artık bir sonraki transfer sezonuna ertelemek zorunda. Hayallerini gerçekleştirmelerine biz de yardımcı oluruz" dedi.

Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, basın mensuplarına kamp değerlendirmesi yaptı. Son antrenmana açıklamalarından dolayı Bakambu'yu dahil etmeyen Ertuğrul Sağlam, “Bakambu’nun hayalinin İspanya olması güzel. Ama önce burada hayallerine ulaşacak performansı göstermesi gerekiyor. Biz kararımızı verdik, hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz” açıklamasında bulundu.

"OYUNCULARIMIZ BİRÇOK TAKIMIN TRANSFER GÜNDEMİNDE"
Takım hakkında açıklamalarda bulunan Sağlam, şunları kaydetti:
"Tomas Necid sakatlandı, önde alternatifimiz yok. Dolayısıyla birkaç gün içinde ön taraftaki eksiklerimizi de giderip, sezona sağlam, alternatifli bir kadroyla girmek istiyoruz. Oyuncularımız birçok takımın transfer gündeminde. Maalesef bizim ülkemizde de bu işler ahlaki kurallar dahilinde yapılmadığı için çocukların tabi kafası karışıyor. Ama yine söylüyorum, bu oyuncu arkadaşlarımız hayallerini, gelecekten beklentilerini artık bir sonraki transfer sezonuna ertelemek zorunda. Hayallerini gerçekleştirmelerine biz de yardımcı oluruz.”

"GENEL ANLAMDA KAMPTAN MEMNUNUM"
Almanya kampıyla ilgili değerlendirmede bulunan Sağlam, “Artık son döneme giriyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde oyuncuların zihinsel anlamdaki problemlerini tamamen sıfırlayıp, maç dönemine konsantre ederek iyi bir başlangıç yaparız. Son dönemde Necid’in ayağındaki sakatlıklar biraz canımızı sıktı. Bunun dışında da ufak tefek kasık ağrıları, adale ağrıları bu yoğun dönemde olabilecek sakatlıklar. Ciddi bir sakatlık yaşamadan kampı bitirmiş olduk. Genel anlamda kamptan memnunum” açıklamasını yaptı.

"GALATASARAY MAÇINA HAZIR OLARAK ÇIKACAĞIZ"
Galatasaray ile 8 Ağustos’ta oynayacakları Süper Kupa finaline hem fiziksel, hem de zihinsel anlamda hazır olarak çıkmak istediklerini belirten Sağlam, “Hücum bölgesindeki oyuncularımız Necid’in sakatlığı, Bakambu’nun zihinsel kafa karışıklığını çözüp, bu açığı birkaç gün içerisinde kapatmak zorundayız. Maalesef bu sıkıntılar da bu dönemlerde yaşanıyor. Bir an önce bu sıkıntıyı giderip sezona hem zihinsel anlamda tamamen böyle bu bulanıklığı gidermiş, hem de sayısal anlamda yeterlilik konusunda alternatifli oyuncuların oluşturacağı zengin bir kadroyla sezona girmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın