TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Hüdai Yazıcı, İsrail’in Filistin’e yaptığı zulme İslam ülkelerinin sessiz kalıyor

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, İsrail’in Filistin’e yaptığı zulme İslam ülkelerinin sessiz kaldığını söyledi.
Hüdai Yazıcı, İsrail’in Filistin’e yaptığı zulme İslam ülkelerinin sessiz kalıyor
BURSA / İHA - İsrail’in Filistin’e yaptığı zulüm hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Yazıcı, bu sıkıntının 1948’den itibaren sürdüğünü dile getirdi. İsrail’in Orta Doğu’yu ateş topuna benzeten bir politika izlediğini aktaran Yazıcı, "Bugün ana yurtlarında oturan Filistinler ikamet edemez durumda kaldı ve huzurlu şekilde yaşayamıyor. Her gün yüzlerce bomba tepelerinden aşağıya iniyor. Bu durum bizi gerçekten çok üzüyor. Özellikle İsrail’in yaptığı vahşetten öte İslam liderlerinin bu konuya sessiz kalması bizleri şaşırtıyor. İnşallah onların başına böyle bir şey gelmez. Saddam’ın durumu zaten ortada, ama böyle sessiz kaldıkça bir Esed’in sonunu da merak ediyorum. Biz Osmanlı Devleti’nin bir parçasıyız. Onların ahfadıyız. Ama hiçbir zaman zulüm yapmadık. Biz her zaman ezilenin, haklının yanında olduk. En şiddetli şekilde bu olaylara tepki veren milletimiz ve başbakanımız var. Bu her zaman böyle devam edecektir. Asla bir zulmü kabul edemeyiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Yazıcı, "Türkiye’de ilk defa cumhurbaşkanlığı seçimi halk tarafından olacaktır. Yıllardır ömrünü milletini hizmet olarak adayan başkanımız cumhurbaşkanı adayı oldu. Yapmış olduğu ortada, 40 yıllık siyasi geçmişiyle hep güzel işler yapmıştır. Aldığı hizmetleri başarı şekilde bitirmiştir. Cumhurbaşkanlığını da en iyi şekilde yapacaktır. Halkımızda onu görüyor ve istiyor. İlk turda yüzde 60 gibi oranla cumhurbaşkanı seçilecektir" dedi.
Yorum Yazın