TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Hülya Koçyiğit Batman'da gezilerini sürdürdü

Sinema Sanatçısı Hülya Koçyiğit, 38. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında geldiği Batman’da, 'Birbirimizi anlayarak yaşamamız için bize sunulan çözüm sürecinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz' dedi.
Hülya Koçyiğit Batman'da gezilerini sürdürdü
Ozan Koltuk - BATMAN / İHA - 38. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 2. Batman Uluslararası Film Festivali'ne katılan sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, Yeni Kültür Merkezi Sinema Salonu'nda başrolünü oynadığı “Kurbağalar” filmini izledi. Film sonrasında sahnede konuşma yapan sanatçı Koçyiğit, çözüm sürecine değindi. Koçyiğit, “Birbirimizi severek ve anlayarak bir arada yaşamamız için bize sunulan çözüm sürecine ve barışa giden yola hep beraber teşekkür ediyoruz. Şu an içinde bulunduğumuz huzur hiçbir zaman bozulmasın birlikte amin diyelim” diye konuştu.

Türk filmleri ile büyüdüklerini ve sinemanın bu yılki kutlamalarına destek veren Kültür Bakanlığına teşekkür eden Koçyiğit, Batman’da uzun yıllardan beri Turizm Haftası'nın kutlandığını, böylesi kültürel bir ortamda Batman’da olmaktan keyif duyduğunu ve bu bayram havasının ömür boyu sürmesini diledi. Konuşma sonrasında Koçyiğit’e Batman Valisi Yılmaz Arslan tarafından plaket, çiçek ve Hülya Koçyiğit’in isminin yazıldığı el dokuması kilim hediye edildi.
Yorum Yazın