• Ekonomi

Huzzak Yapı standartların ve beklentilerin üzerinde proje geliştiriyor

Özel lokasyonlarda gerçekleştirdiği projeler ile inşaat sektöründe sağlam bir yer edinen Huzzak, start verdiği HuzzakTower Plus konsept projesi ile sektördeki standartlara yeni bir yorum kattı.
Huzzak Yapı standartların ve beklentilerin üzerinde proje geliştiriyor
İSTANBUL / İHA - İnşaat sektöründe Huzzak Bengisu Konakları, Huzzak Gümüşssuyu Evleri, Huzzak Başçarşı, Huzzak Meirah Golden gibi prestijli projelerini kısa sürede bitirip erken teslimlerini gerçekleştiren Huzzak , sektöründe fark yaratan ve beklentileri yukarı çeken projeleri ile biliniyor. Gerçekleştirdiği her projede form ve fonksiyonu bir arada sunan Huzzak, mimari açıdan modern, kullanım açısından ise zengin ve konforlu yaşam alanlarını bir arada sunuyor.

Prim değeri her geçen gün yükselen marka projelere imza atmayı bir ilke haline getiren Huzzak, özellikle lokasyon konusunda çok hassas davranıyor.Şirketin bu zamana kadar hayata geçirdiği projelerin en önemli ortak özellikleri; gelişen lokasyonların merkez noktasında olmaları, mimari açıdan modern çizgiler taşımaları ve kısa sürede yüksek prim getirileri olması.Lokasyon seçimindeki hassasiyetini, proje detaylarını oluşturmadaki titizliği ve üretimdeki kalitesi ile birleştiren şirketin sektöründeki başarısı her yıl istikrarlı bir şekilde büyüyerek devam ediyor.

Başakşehir’ de hayata geçirilen Huzzak Tower Plus projesi, Türkiye’nin dünyaca ünlenen Kanal İstanbul, 3. Havaalanı, 3.köprü bağlantı yolları, Başakşehir Şehir Hastanesi projelerine çok yakın konumda yer alıyor. Bu projelerin gerçekleşmesi ile değeri daha da artacak olan Huzzak Tower Plus, Mahmut Bey gişelerine 3 dk, Atatürk havalimanına 10 dk uzaklıkta yükseliyor.

Huzzak Tower Plus projesinin, kentsel dönüşüm için de örnek bir proje olduğunu belirten şirket müdürü Fatih Demir; “Bu proje ile bölgede beklentileri ve standartları yukarılara çektik, Başakşehir’in yeni merkezine hızlı bir giriş yaptık.Bu sayede projelerimiz büyüyerek ve artarak bölgede devam edecek” dedi.

Huzzak Tower Plus projesini görücüye çıkardıktan sonra gelen sonuçları değerlendiren Fatih Demir ‘Mimari yapısı ile dikkat çeken projemiz, lokasyon olarak da insanları cezbediyor. Merkezi konumunun yanında gerçekleşen yatırımlar ile değerinin her geçen gün artacağından emin olan müşteriler bu projenin Huzzak tecrübesi ile kısa sürede hızlı bir şekilde yüzde yüz kalite ile bitirileceğinden de eminler. Bu yüzden de HuzzakTower Plus yoğun bir ilgi ve teveccüh görüyor ‘’ dedi. Design Mission Turkey 2014’e katılımının ardından 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 15. Müsiad Uluslararası Fuarı’na katılan şirketin bu zamana kadar hayata geçirdiği projelerin en önemli ortak özelliği; gelişen lokasyonların merkez noktasında ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde yer alıyor olması. Lokasyon seçimindeki hassasiyetini, proje detaylarını oluşturmada göstermedeki titizliği ve üretimdeki kalitesi ile birleştiren şirketin sektöründeki başarısı şans ile ifade edilemeyecek ölçüde.

Yeni dönemde kurmuş olduğu yönetim, halka ilişkiler ve satış sonrası hizmetler şirketi ile Huzzak üretimini gerçekleştirdiği projelerde sürdürülebilir kalite yönetimine de önem veriyor. Satış sonrası hizmetleri her geçen gün geliştiren Huzzak bu konuda da iddialı…

+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 129 rezidans dairenin ve 25 ticari alanın yer aldığı HuzzakTower Plus 3,40 m kat yüksekliği, 2,40 m pencere yüksekliği ile geniş ve ferah bir yaşam alanı olarak ortaya çıkarıyor.2+1 ve 1+1 lerin bir kısmının suit şeklinde tasarlandığı projede 21 adet farklı metrekare ve özelliklere sahip rezidans daireler yer alıyor. Bay ve bayan mescitleri, Türk hamamı, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, fitness salonunun ve misafir karşılama lobisinin bulunduğu Huzzak Tower Plus ‘ın peyzaj alanları içerisinde 3’ ü bir arada tasarlanan basketbol, voleybol ve mini futbol sahası, oturma alanları, süs havuzları gibi alanlar da bulunuyor.Projede ayrıca açık ve kapalı otopark da bulunmakta.
Yorum Yazın