TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

İçeri kimse girmez denildi en yüksek cirolu işletmelerden oldu

Yol kotunun 2 metre altında kurulan Avcılar Benzin Cafe, ilçenin en yüksek ciro yapan işletmeleri arasına girdi.
İçeri kimse girmez denildi en yüksek cirolu işletmelerden oldu
İSTANBUL / İHA - Yer tahsisi esnasında danışmanların olumlu görüş bildirmediği lokasyonda kurulan Benzin Cafe Avcılar şubesi, Avcılar ilçesinde 2014 yılının en yüksek ciro yapan işletmeleri arasına girdi.

Avcılar Benzin Cafe’nin yöneticisi Şeyhmuz Karademir elde ettikleri başarı ile ilgili olarak, “Yıllardır bu işin içindeyim ve tek düsturum var, o da misafir memnuniyeti. Son derece sıradan gelen bu sözün arkasında durabilmek, önce tecrübe, ardından strateji gerektirir. Bunu sağladığınızda dükkanın nerede olduğunun önemi kalmıyor. Bırakın yol kotunun 2 metre altında olmayı dağın başına mekan açsanız yine gelirler. Hayatın kuralı böyledir; mutlu eden, mutlu olur" dedi.

İnşaat ve enerji sektörünün güçlü yatırımcılarından işadamı Mehmed Emin Demir’in sahibi olduğu mekanın, 2015 yılının son çeyreğinde yüz değiştireceği ve misafirlerini yeni dekoruyla karşılayacağı bildirildi. Özellikle gençlerin ziyaret ettiği mekan, doğum günü kutlamaları ve haftanın belli günleri gerçekleştirdiği ’happy hour’ uygulaması ile popüler.
Yorum Yazın