TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum'da

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çanakkale’nin Biga ilçesinde 2 astsubayın şehit olmasıyla ilgili, “Maalesef yeterli tedbirler alınmadan müdahale, iyi niyet sonucu böyle bir sonuç. Çok üzücü. Başımız sağ olsun” dedi.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum'da
ERZURUM / İHA - İçişleri Bakanı Efkan Ala, bir dizi temaslarda bulunmak üzere İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile birlikte memleketi Erzurum’a geldi. Bakan Ala’yı Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve çok sayıda AK Parti'li ile bürokratlar karşıladı. Bakan Ala, ilk olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti. Bakan Ala, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’ye büyük ölçüde destekte bulunan Erzurumlulara teşekkür etti.

Bakan Ala, daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanıp kutlanamayacağına yönelik gerekli açıklamaların yapıldığını kaydeden Bakan Ala, Hatay’da 3 uçakta bomba ihbarının tamamen asılsız, yalan çıktığını söyledi.

Bakan Ala, Çanakkale’de şehit olan astsubayların yakınlarına başsağlığı dileyerek, “Çok dikkatli olunması gerekli. Güvenlik güçlerimiz maalesef yeterli tedbir almadan müdahale ettiler. Müdahale sırasında tamamen iyi niyet elinde tabanca olduğu halde sonra da yakalama sırasında çok dikkatli olunması gerekir. Başımız sağ olsun” dedi.

Bakan Ala’ya daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu taşı tespih hediye etti. Bakan Ala’nın Erzurum’daki temasları sürüyor.
Yorum Yazın