TİC Holding Header
  • USD 32.367
  • EUR 34.982
  • Altın 2324.301
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

İha foto muhabiri İsmail Coşkun'a anlamlı ödül

İhlas Haber Ajansı (İHA) Foto Muhabiri İsmail Coşkun, Beykoz Belediyesi’nin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği Gazeteci Gözüyle Ramazan konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girerek ikincilik ödülü aldı.
İha foto muhabiri İsmail Coşkun'a anlamlı ödül
İSTANBUL / İHA - Beykoz Belediyesi’nin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği 'Gazeteci Gözüyle Ramazan' konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları belli oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'nde iftar programının ardından düzenlenen törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, gazeteciler ve davetliler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Basın Bayramı'nın Ramazan ayında olması farklı bir çağrışım oluşturdu. Biz de gazeteciler gözü ile Ramazan nasıl gözüküyor dedik ve bir yarışma düzenledik” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren gazetecilerin isimleri açıklanarak ödülleri takdim edildi. Yarışmada birincilik ödülü Sabah Gazetesi ve A Haber Muğla Temsilcisi Kenan Gürbüz, ikincilik ödülü İhlas Haber Ajansı (İHA) Foto Muhabiri İsmail Coşkun, üçüncülük ödülü ise Türkiye Gazetesi Muhabiri İsmail Sağırlı’ya layık görüldü.

Yarışmada dereceye girerek ikincilik ödülünü alan İHA Foto Muhabiri İsmail Coşkun, “Zor şartlar altında görev yapan foto muhabirlerine bu tür yarışmalarla destek veren Beykoz Belediyesi'ne ve fotoğrafımı ödüle layık gören jüri üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Haziran ayında startı verilen fotoğraf yarışmasına 80 gazeteci dünyanın dört bir köşesinde çektiği 300 fotoğrafla katıldı. Sadece gazetecilerin katılımıyla sınırlı olan yarışmaya katılan eserler gazeteci yine gazetecilerden oluşan 7 jüri üyesi tarafından değerlendirildi.
Yorum Yazın