TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

İlkel çevre temizliği, bir siteyi küle çevirecekti

Tekirdağ'da emniyet tedbiri almadan boş arazideki otları tutuşturan görevliler yüzünden az kalsın bir villa kent kül oluyordu.
İlkel çevre temizliği, bir siteyi küle çevirecekti
CRA - Haber: Erdem Akça - Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre; Tekirdağ, Namık Kemal mahallesi Ekrem Han sokakta yer alan Gökkuşağı Vilları önünde yer alan boş alanda temizlik yapmak amacı ile otları tutuşturan sözde (!) görevliler, yaktıkları otların kontrolünü sağlayamayıp yangın çıkarınca, çareyi olay yerinden hızla uzaklaşmakta bulmuşlar.

Çevre sakinleri;  "Yangını çıkaranların eşkalleri belli, yangına müdahale edemeyince çareyi kaçmakta buldular. İşin asıl trajik kısmı ise yardım istediğimiz İtfaiye yangın ihbarımızdan 20 dakika sonra gelebildi. Yangına beş dakika kadar müdahale ettikten sonra, sizden önce bir bostanı suladık suyumuz bitti başka araç çağırdık paniklemenize gerek yok deyip toparlanıp gittiler. Çaresiz bir şekilde bütün sakinler ağaçlarımıza kadar gelen yangınla bahçe hortumu ile müdahale edip zaman kazandık. İkinci araçta 15 dakika gecikmeli geldi ve onların müdahalesi ile yangın kontrol altına alınabildi." dediler.

İtfaiye görevlilerine isyan eden sakinlerden özür dileyen itfaiye personeli, gecikmelere gereçte olarakta ofislerine taktıkları yeni klima montajlarının tahminlerinden uzun sürmesini göstermişler.  

Çevre sakinleri geçen sene güya 'Büyük Şehir' olduk ama göründüğü gibi ne belediyemiz nede itfaiyemiz 'Büyük Şehir'e ayak uyduramamış diye dert yandılar.
Yorum Yazın