TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Kültür-Sanat

İncir Reçeli 2 Özel gösterimi Adana Optimum'da yapıldı

Senarist ve yönetmen Aytaç Ağırlar’ın ilki büyük ilgi gören filminin devamı niteliğinde olan İncir Reçeli 2’nin özel gösterimi Adana Optimum’da yapıldı.
İncir Reçeli 2 Özel gösterimi Adana Optimum'da yapıldı
ADANA / İHA - ‘İncir Reçeli 2’nin Optimum Outlet AVM’deki Avşar Sinemalarında yapılan olan özel gösterimine sinema severler büyük ilgi gösterdi.

Özel gösterim öncesi Halil Sezai Paracoloğlu ve yönetmen Aytaç Ağırlar basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Halil Sezai, her iki filmin de çok samimi duygularla insanlara sunulduğunu söyledi. Seyircinin ikinci filmi çekmeleri için kendilerini teşvik ettiğini kaydeden Halil Sezai, “Serinin ikinci filmi çekip çekmeme konusunda fikrimizi değiştiren insanların talebi oldu açıkçası. Aldığımız riske değdi ve riskimizin karşılığını aldık, hem de fazlasıyla aldık. Bu yüzden içimiz rahat” dedi.

Aytaç Ağırlar ise ‘İncir Reçeli 3’ün çekilip çekilmeyeceği ile ilgili bir soruya, “İkincisinin de çekileceği belli değildi. Dolayısıyla serinin 3. filmi çekilir ya da çekilmez diye kati bir şey söylemek doğru olmaz” diye cevap verdi.

İncir Reçeli’nin ilk filminin gişede 250 bin kişi izlediğinin belirten Ağırlar, şunları aktardı:
“Bizim için beğenilmesi yeterli. İlk film için de öyleydi. Ama ilk filmde insanlara dokunabilmişiz ki, devamını istediler bizden. Devamını yaptık, çok şükür ki, ikincisinde de dokunabildiğimizi düşünüyoruz. En korktuğum şey, yaptığımız işe inanan insanlara ihanet etmek. O yüzden çok özverili çalıştık. İkinci filmde mahcup olmamak için çalıştık. ‘Birinciyi izlediler, o yüzden ikinciyi çekmiş’ dememeleri için çalıştık. Sadece film yapmak için çalışmadık. Bu ilgi ve alakayı görünce de mutlu oluyoruz. Sadece yaptığımız işin takdir görmesi bizim için yeterli.”

REKOR KIRDI
İçine kapanık Metin ve hayata cıvıl cıvıl bakan Duygu’nun hüzünlü aşk hikayesini konu alan ilk filmden üç yıl sonra gelen İncir Reçeli 2, birincisinden daha büyük bir gişe başarısıyla seyirciyle buluştu. ‘İncir Reçeli 2’ vizyona girdiği ilk üç günde elde ettiği hasılat ile ‘kendi türünde’ rekor kırdı. Büyük ilgi gören, “İncir Reçeli 2” elde ettiği bu gişe ile son yıllarda vizyona giren romantik filmler arasındaki en yüksek "ilk üç gün" rakamına ulaştı. Film, ilk üç günde 288 bin 378 kişi tarafından izlenerek, 3 milyon 194 bin 154 TL hasılat elde etti.
Yorum Yazın