TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

İrem Derici'den pop dünyasına bomba göndeme

Edirne'de konser veren İrem Derici, internette tıklanma rekoru kıran parçası Kalbimim Tek Sahibine 130 milyonu aştığını söyleyerek pop sanatçılarına gönderme yaptı.
İrem Derici'den pop dünyasına bomba göndeme
EDİRNE / İHA - 15'inci Havsa Belediyesi Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında sahne alan İrem Derici, yaklaşık 10 bin kişiye konser verdi. En sevilen parçalarını seslediren İrem Derici, pop sanatçılarına da gönderme yapmayı ihmal etmedi. İnternette tıklanma rekoru kıran parçası "Kalbimin Tek Sahibine" 130 milyonu aştığını söyleyen Derici, "Hiç ummadığınız popçular rekor kırıyor" diyerek pop dünyasına gönderme yaptı.

Sahnede Demet Akalın'ın "Rekor" adlı parçasını seslendiren Derici, pop dünyasına göndermeyi bu şarkıyla yaptı. Akalın'ın şarkısının nakarat kısmında geçen "Hiç ummadığım çiftler rekor kırıyor" sözlerini kendisine uyarlayan Derici, "Hiç ummadığın popçular rekor kırıyor" diyerek pop dünyasında yeni bir polimiğe neden olacak gibi görünüyor.

"Kalbimim Tek Sahibine" adlı parçasının en çok beğeni alan YouTube videosu olduğunu belirten Derici, "Hala rekor bizdeyken bu rekoru şahlandıracak bir şarkı söyleyelim. Hiç ummadığın popçular rekor kırıyor efendim" dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Birde konserinde "Eski aşklara söylüyoruz" diyerek "Değmezsin Ağlamaya" adlı parçasını seslendiren Derici, bir ara kolundaki bilekliği öperek dinleyenlere doğru kaldırdı. Şarkının sonunda duygusal anlar yaşadığını belirten Derici, "Benim gibi mendebur, gudubet insanlar, milyonda bir ağlar, bu şarkı burada daha 30 saniye gitseydi, çıpala çıpala ağlıyordum. İyi ki bitti diyelim. Bir insana yaşatılabilecek en büyük mutluluğu yaşatıyorsunuz bana ve birbirinize, ızdırap bu kadar yeter" diyerek hareketli bir parça söylemeyi tercih etti.
Yorum Yazın