Hoşgeldiniz; Bugün 24 Mayıs 2012 Perşembe
21 °C
15 °C
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Karakter Boyutu :

İsveç işi askıda duruşma haftaya

09 Şubat 2011 - 17:22
Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın tecavüz suçlamasıyla İsveç'e iadesinin görüşüldüğü davada, tanıkların ifadeleri alındı.







İSTANBUL - İngiltere'nin başkenti Londra'daki Woolwich Ceza Mahkemesi'nde iki gündür devam eden duruşmada öne çıkan konu, İsveçli savcıların tecavüz iddialarını araştırırken 'uygun ve doğru süreci' izlememeleri oldu. Duruşmada dinlenen İsveçli emekli savcı Sven-Erik Alhem, 'Assange'ın yerinde olsaydınız ne yapardınız' sorusuna, 'İsveç'e giderdim ve olaylara ilişkin ifademi verirdim. Eğer masumsam, adımı temizlemek benim için çok önemli olurdu' yanıtını verdi. Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği ve Assange'ın destekçilerinin de katıldığı davada, bir sonraki duruşmanın 11 Şubat Cuma günü yapılmasına karar verildi.





Kaynak :

Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

  • Yorumlar0
  • Onay Bekleyenler0

DİĞER HABERLER

  • Yeni Ticaret Kanunu uygulama zamanları

    Ali Sait MÖKÜKÇÜ - Yeni Türk Ticaret kanununun uygulamaya başlamasına az bir süre kaldı. Şirketlerin yeni kanuna adapte olmalarını sağlayacak bazı işlemler için belirli süre verilmiş bulunmaktadır.

  • Babacan: S&P'yle sözleşmeyi her an bitirebiliriz

    Başbakan Yardımcısı Babacan, 'S&P'yle sözleşmeyi bitirmeyi gerekirse her an yapabiliriz. Bugün için kararımız yok ama ileride her an yapabiliriz' dedi.

  • 'Standard&Poor's'un adını değiştirdim'

    Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin notunu kıran kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's'un (S&P) yapmış olduğu değerlendirmenin hiçbir mantıklı tarafı olmadığını belirterek,

  • Vodafone gelirlerini artırdı

    Vodafone Türkiye, müşteri memnuniyetine odaklandığı 2009 yılından bu yana uyguladığı uzun dönemli stratejik programının 3. mali yılını güçlü bir büyüme ile tamamladı.

  • 4 kişilik işe 2 bin 686 kişi başvurdu

    Balıkesir’in Edremit Sosyal Yardım Vakfı’nda çalıştırılmak üzere 4 kişinin işe alınacağının duyurulmasıyla birlikte, müracaat süresinin bitmesine 3 gün kala 2 bin 686 kişi başvuru yaptı.

  • 'Kayıt dışı ile mücadele terörle mücadele gibi'

    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ile mücadele en temel önceliklerinden biri olduğunu belirterek,

  • İzmir'de istihdam arttı

    Türk İstatistik Kurumu Ege Bölge Müdürlüğü, İzmir’de kayıt dışı istihdam verilerini açıkladı.

  • Toplu sözleşmeden uzlaşma çıkmadı

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 21 gün süren toplu görüşme sürecinde 74 milyon vatandaşın taleplerini de dikkate aldıklarını belirtti.

  • Sabancı altın yaka ödülleri verildi

    Sabancı Topluluğu’nun şirket ve çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla 3’üncüsü gerçekleştirdiği

  • Hükümet teklifini yükseltti!

    Devam eden toplu sözleşme görüşmelerinde Hükümet memurlara yapılacak zam oranı teklifini artırdı



ANKET

Bir internet haber sitesinde en çok aradığınız özellik nedir?

Ankete Katıl »