TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

İTSO'dan üyelerine pazarlama eğitimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Uludağ Üniversitesi (U.Ü) İnegöl İşletme Fakültesi iş birliğiyle üyelerine “Stratejik Pazarlama ve İmaj” eğitimi verecek.
İTSO'dan üyelerine pazarlama eğitimi
Fatma Güler - BURSA / İHA - 15 Ekim 2015 Perşembe günü odanın konferans salonunda yapılacak 4 saatlik eğitimde, sadık müşterilere sahip, olumlu imaja sahip bir işletme olmanın yolları anlatılacak.

Uludağ Üniversitesi (U.Ü) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Çağatay Taşkın’ın eğitmenlik yapacağı programa katılanlara sertifika verileceği belirtilirken, kontenjan sınırlaması sebebiyle eğitime katılmak isteyenlerin 13 Ekim 2015 Salı günü mesai bitimine kadar odaya kayıt yaptırmaları istendi.

İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerine yönelik çeşitli faaliyetleri bulunduklarını, eğitim programlarının bunlardan sadece bir tanesi olduğunu söyledi. Düzenledikleri eğitim programının üniversite sanayi iş birliğinde atılan en somut adımlardan biri olduğunu vurgulayan Anıl, “Uludağ Üniversitesi’nin çeşitli fakülte ve yüksek okulları ile bir dizi eğitim programı yapıyoruz. Bunlar eğitim konusunda olduğu gibi öğrencilerin staj yapabilecekleri iş yerleri bulunması gibi konularda da oluyor” dedi.
Yorum Yazın