TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

İzmir polisinden uyuşturucu tacirlerine darbe

İzmir polisi, sokakta uyuşturucu satışı yapan şahıslara yönelik operasyonlarda 4 gün içerisinde, bir kilo 720 gram eroin, 12 kilo 697 gram esrar ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, yakalanan 12 kişiden 10’u tutuklandı.
İzmir polisinden uyuşturucu tacirlerine darbe
İZMİR/ İHA - İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Polis, dört gün üst üste yaptığı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı. İlk operasyon geçen hafta Pazartesi günü, Karşıyaka ilçesinde M.T. ve Ü.B.’nin bulunduğu eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada 589 gram esrar ve 1 hassas terazi bulundu. Karabağlar’da bulunan M.O. ve C.K.’nın evine baskın yapan polis, aramada 7.40 gram esrar ile mavi ve beyaz renklerde 11 uyuşturucu hap ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından M.T., M.O.,Ü.B. ve C.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EVLERE BASKIN
Narkotik ekipleri bir gün sonra, Bornova ilçesinde U.D. ve D.K.’nın evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 95 gram esrar ile 20 uyuşturucu hap ele geçirildi. Çarşamba günü Konak ilçesinde, M.P., E.P. ve S.Ö.’yü durduran polis, şüphelilerin üzerinde yaptığı aramada satışa hazır 45 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 420 TL para ele geçirildi. Aynı gün Bayraklı ilçesinde, Ş.S.Y.’nin evine operasyon yapan ekipler, 20 gram esrar, satışa hazır 134 meşe esrar ve kalaşnikof marka uzun namlulu tüfeğe ait bir şarjör ile 3 dolu fişek buldu. Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen E.P. ve S.Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, D.K., U.D. ve Ş.S.Y. ile M.P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OTOMOBİLDE 11 KİLO ESRAR
Polis, Perşembe günü Konak ilçesinde T.A.’nın evinde 3 paket halinde 1 kilo 720 gram eroin ele geçirirken, aynı gün Bornova ilçesinde durdurduğu C.İ.’nin otomobilinde 8 paket halinde 11 kilo 940 gram esrar ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen T.A. ve C.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yazın