TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Justin Bieber'ın sınırdışı kararını Başkan Obama verecekmiş

Beyaz Saray’ın internet sitesinde, 275 bin ABD vatandaşı Bieber’ın sınır dışı edilmesini istedi.
Justin Bieber'ın sınırdışı kararını Başkan Obama verecekmiş
Ozan Koltuk - 20 yaşındaki Justin Bieber, zor günler yaşıyor. Mayıs ayında Kanadalı bir şoföre saldırdığı iddiasıyla mahkemeye çıkacak olan şarkıcı, ülkesindeki Juno Ödülleri töreninde de izleyiciler tarafından yuhalanmıştı.

Şimdi de Beyaz Saray'ın internet sitesinde pop şarkıcısının ABD'den sınır dışı edilmesini talep eden bir dilekçe yayınlandı.

Şu ana dek dilekçeye 275 bin ABD vatandaşı imza attı. 100 bin imzalık eşik çoktan aşılmış olduğu için Başkan Barack Obama'nın konuyu ele alması gerekiyor. Ancak Beyaz Saray'dan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Bir kullanıcı imza kampanyasını ocak ayı sonunda Bieber Miami'de alkol ve uyuşturucu etkisi altındayken tutuklandıktan sonra başlatmıştı. Dilekçede, “Tehlikeli, saygısız, yıkıcı ve uyuşturucu kullanan Justin Bieber'ın sınırı dışı edilip Yeşil Kart'ının geçersiz kılınmasını istiyoruz” yazılı.

Ayrıca, “Bieber, sadece halkımızın güvenliğini tehdit etmiyor, ulusumuzun gençliği üzerinde de korkunç bir etkiye sahip. Biz, halk olarak Justin Bieber'ın toplumdan uzaklaştırılmasını istiyoruz” ifadeleri yer alıyor.
Yorum Yazın