TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kadın nehre atladı, kurtarmak isteyen kocası öldü

Adana’da bir şahıs, nehre atlayarak ölmek isteyen karısını kurtarmak isterken boğularak can verdi. Çevredekiler tarafından son anda kurtarılan kadın ise ambulansta gözyaşı döktü.
Kadın nehre atladı, kurtarmak isteyen kocası öldü
ADANA / İHA - Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde dün gece meydana geldi. İddiaya göre Seval (40) Celal Polat (41) kısa süre önce evlendi. Bu arada Seval Polat’ın annesi İlhan Özpek (74), geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yatağa mahkum yaşamaya başladı.

Polat, bu nedenle sık sık Yıldırım Beyazıd Mahallesi’nde oturan annesinin yanına gitmeye başladı. Koca Polat ise bu durumdan rahatsız olarak eşiyle eviyle ilgilenmesi için tartışmaya başladı. Dün gece de Sevda Polat, "Pazartesi annemi doktora götüreceğim. Gidelim, annemin yanında kalalım. Oradan biz doktora sen de işine gidersin" dedi. Ancak koca Polat bunu kabul etmeyerek, "Yeter artık. Biraz da evinle ilgilen. Hep annen hep annen" diye kızdı. Bunun üzerine kadın sinirlenerek evden çıkıp kocasına "kendimi Seyhan Nehri’ne atacağım" diye mesaj çekti.

Koca Polat, mesajı alır almaz Sinanpaşa Mahallesi’nden çıkıp evin karşısındaki nehir kenarına gitti. Burada karısını görünce, "Ne yapmaya çalışıyorsun yapma" diye bağırdı. Ancak sinir krizi geçiren kadın bir anda kendini nehre attı. Koca Polat’ta karısını kurtarmak için nehre atladı ancak bir süre sonra nehirde kayboldu. Bu arada bağırmaları duyan vatandaşlar nehre atlayarak kadını sudan çıkardı. Ancak vatandaşlar Celal Polat’ı bulamadı. Bu arada Can-Kur ve Su Altı Polisi’ne haber verildi. Olay yerine gelen polis ve Can-Kur ekipleri uzun bir uğraştan sonra Polat’ı sudan çıkardı. Ancak durumu ağır olduğu için Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Seval Polat ise ambulans içinde gözyaşlarına boğuldu. Sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan kadın, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Yazın