TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kafkasspor camiası yasta

İnegöl’ün Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig'deki temsilcilerinden Kafkasspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Güzel, geçirdiği kazanın ardından kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Genç yöneticinin ölümü Kafkasspor camiasını yasa boğdu.
Kafkasspor camiası yasta
İNEGÖL / İHA - Ramazan bayramı öncesinde ATV aracı ile geçirdiği kazanın ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 39 yaşındaki evli 2 çocuk babası Ahmet Güzel, tedavinin ardından taburcu edilerek evine gönderildi.

Ancak bir süre sonra yeniden fenalaşan Güzel, İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan tetkiklerde kazadan dolayı kaburga kemiğinde meydana gelen kırığın karaciğerlerine zarar verdiği belirlenince Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesine alınan Ahmet Güzel’in sağlık durumu gittikçe kötüleşmeye başladı. Doktorların yoğun çabalarına rağmen genç yönetici ve işadamı, iki günlük tedavi sürecinde hayata tutunamadı. Kafkasspor’un kurucularından ve son olarak Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Ahmet Güzel’in beklenmeyen ölümü yakınları ile Kafkasspor camiasını yasa boğdu.

Spor camiasında sevilen bir isim olan Ahmet Güzel’in cenazesi ramazan bayramının ilk günü ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığı'na defnedildi.
Yorum Yazın