TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Kamplarda gözler ikinci aşamada

Diyarbakır takımlarında ikinci etap kampları başlıyor. Diyarbakırspor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ikinci aşamada özel maçlar yapacak.
Kamplarda gözler ikinci aşamada
KOCAELİ / İHA - Kocaeli Kartepe’de 15 günlük çalışma yapan Diyarbakırspor, buradaki ilk etapta kondisyon depolamaya yönelik çalışmalar yaparken, sadece 2 özel maç yapabilmişti. Bugün yine Kartepe’de başlayacak ikinci etapta ise özel maçlar ve taktiksel idmanlara ağırlık verilecek. 15 Ağustos’ta kampı tamamlayacak olan Diyarbakırspor, daha sonra Diyarbakır’da toplanarak ligin ilk haftasında İstanbul’da oynayacağı Sancaktepe Belediyespor maçına odaklanacak.

17 Temmuz’da geldiği Kartepe’de 10 gün kondisyona dayalı idmanlar yapan ve 2 özel maça çıkan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un ikinci etap kampı yarın Ankara’nın ünlü kamp bölgesi Kızılcahamam’da başlayacak. Burada hem özel maçlar hem de transfer çalışmaları yürütülecek.

16 Ağustos’ta kampı tamamlayıp kente dönecek olan Diyarbakır’ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi, 30-31 Ağustos’ta başlayacak ligin ilk haftasında deplasmanda Hatayspor’la karşılaşacak.

İki takımın da lig öncesinde Diyarbakır’da tanıtım amaçlı açılış programı düzenlemesi bekleniyor.
Yorum Yazın