TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kanalda kaybolan amca ve iki yeğeninin cesedine ulaşıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde su kanalında kaybolan iki kardeş ve amcalarının cansız bedenlerine ulaşıldı.
Kanalda kaybolan amca ve iki yeğeninin cesedine ulaşıldı
KONYA / İHA - Edinilen bilgiye göre, dün yakınlarının mezarını ziyaret etmek Konya’dan Seydişehir ilçesine bağlı Kumluca Mahallesi’ne gelen baba Yavuz Celebe (46), kardeşi Oğuz Celebe (44) ve çocukları Hüseyin Celebe (19) ve Semih Can Celebe ile yeğeni Mustafa Celebe (15) ile birlikte mezarlık öncesi yol Kenarında bulunan BSA kanalından balık tutmaya başladı. Baba, çocukları ve kardeşiyle birlikte balık tuttuktan sonra toplanarak mezarlığa gitmeme hazırlandıkları sırada 13 yaşındaki Semih Can Celebe dengesini kaybederek suya düştü. Çocuğunun düştüğünü gören baba Yavuz Celebe, kardeşi Hüseyin Celebe ve oğlu Oğuz Celebe de kanala atladı. Bu sırada babayla birlikte iki oğlu ve kardeşi akıntıya kapılarak kayboldu.

Suya atlamayan Oğuz Celebe’nin oğlu Mustafa Celebe’nin durumu jandarmaya bildirmesi sonucu olay yerine kurtarma ekipleri sevk edildi. Dün yapılan ilk aramalarda kanalda bulunan baba Yavuz Celebe, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Kanalda kaybolan amca ve iki yeğen için ise gece geç saatlere kadar arama ve kurtarma çalışmaları devam edildi. Kanaldaki suyun fazla olması nedeniyle kanal kapakları açılarak sabah saatlerine kadar aramalara ara verildi. Sabah saatlerinde tekrar başlatılan aramalara AFAD ekipleri de destek verdi. Yapılan aramalar neticesinde amca Oğuz Celebe’nin cansız bedeni kanala düştüğü yerden 4 kilometre, yeğenleri Hüseyin Celebe 2 kilometre ve Selim Can Celebe ise 8 kilometre uzaklıkta bulundu.

Amca ve yeğenlerinin cansız bedenleri Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yorum Yazın