TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Karabük'te lokum gibi karşılama

Karabük'te bayramda memleketlerinde gitmek için gece yolculuğa çıkan sürücülere Bölge Trafik ekipleri lokum ve kolonya ikram edildi.
Karabük'te lokum gibi karşılama
KARABÜK / İHA - Karabük-İstanbul Karayolunun Hamzalar Mevkii'nde Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada, sürücülere Safranbolu lokumu, kolonya ikram edilirken, ekipler sürücülere hem uyardı hem tavsiyelerde bulunarak sürücülere uyarıcı broşür de verildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram dolayısıyla trafiğin çok yoğun olduğunu söyledi.

Bayram öncesi trafik tedbirlerini arttırdıklarını belirten İlhan, “Halkımızın huzurlu bir şekilde ailelerine ulaşması için uğraşıyoruz. Bayram sürecinde ve bayram sonrası trafikte uygulamalarımız devam edecek. Bizim sürücülerimize tavsiyemiz hız limitlerine ve takip mesafelerine dikkat etmeleri. Uykusuz ve yorgun bir şekilde araç kullanmasınlar. Hız limitlerine kesinlikle uymalarını istiyoruz. Sürücülerimize lokum ve kolonya ikram ederek, uyarı ve tavsiyelerde bulunuyoruz. Uyarıcı broşürler verdik. Şimdiye kadar aldığımız tedbirler ile bölgemizde önemli bir kaza meydan gelmedi. Ufak tefek yaralamalı kazalar meydana geldi. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum”dedi.
Yorum Yazın