TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Karadağlı milli yıldız Osmangazi'de

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyspor, Karadağ Milli Takımı kalecisi Sonja Barjaktaroviç'i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.
Karadağlı milli yıldız Osmangazi'de
Cansu Türkmenlio - BURSA / İHA - Bu yıl ilk kez mücadele ettiği Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde büyük başarılar hedefleyen Osmangazi Belediyesspor, ligin ilk üç maçında kalesinde yaşadığı sıkıntıyı, Rusya’nın Rostov Donu takımında oynayan Karadağ Milli Takımı kalecisi Sonja Barjaktaroviç’i transfer ederek çözdü.

Sezon başında Seda Yörükler, Marina Obucina, Maria Stejanovic ve Sandra Nikevic gibi isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendiren Osmangazi Belediyespor, Sonja Barjaktaroviç ile bir yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkan Vekili İsmail Selimoğlu, “Hocamızın değerlendirmeleri sonucunda, kalede yaşadığımız sıkıntıyı kariyerinde Avrupa, Olimpiyat ve Hentbol Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları bulunan Karadağ Milli Takımının yıldızı Sonja Barjaktaroviç’i kadromuza dahil ettik. Takımımız için hayırlı olsun” dedi.

Kendisini Osmangazi Belediyesporlu yapan imzanın ardından konuşan Sonja Barjaktoraviç, hentbolda bu güne kadar bir çok başarı elde ettiğini, bundan sonra Osmangazi Belediyesi’nin başarısı için ter dökeceğini söyledi.
Yorum Yazın