TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Karaköy'de kırmızı ışıkta geçen motosikletli ölümden döndü

Karaköy’de kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen motosiklet sürücüsü ve arkadaşı, otomobile çarparak savruldu. Kazada motosiklet sürücüsü şoka girip yaralanırken, arkadaşı ise uzun süre olayın şokunu atlatamadı.
Karaköy'de kırmızı ışıkta geçen motosikletli ölümden döndü
İSTANBUL / İHA - Kaza, dün saat 20.30 sıralarında Beyoğlu Karaköy Kemeraltı Caddesi ile Tersane Caddesi’nin kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, Şişhane’den Karaköy istikametine gitmekte olan Kürşat Bener (54) idaresindeki 34 ES 8823 plakalı otomobil, trafik ışıklarına durdu.

Bener yeşil ışık yandığında karşıya geçmeye çalıştığı sırada, yan caddeden gelen 34 AV 6798 plakalı motosikletin sürücüsü Muhammet Ali Koçak (21), iddiaya göre kırmızı ışıkta geçti. Koçak, Bener’in otomobilinin ön camına çarparak arkadaşı Fırat Yalçın (21) ile birlikte yere savruldu. Bener ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü Koçak ve arkadaşı Yalçın’ı olay yerinden yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Samatya Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Otomobil sürücüsü Kürşat Bener, “Ben yeşil ışıkta geçerken, motosiklet sürücüsü kırmızı ışıkta geçti” dedi.
Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Yazın