TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Kardemir Karabükspor, Fransa'ya moralli gitti

Kardemir Karabükspor Basın sözcüsü Ziya Ünsal, St. Etinnee maçı öncesinde takımda ekip ruhu, moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu söyledi.
Kardemir Karabükspor, Fransa'ya moralli gitti
KARABÜK / İHA - UEFA Avrupa Ligi Play-off rövanş maçında yarın akşam deplasmanda oynayacakları St. Etienne maçında başarılı sonuç almamaları için hiçbir sebebin olmadığını belirten Ünsal, “Kadromuza fazlasıyla inanıyor ve güveniyoruz.

Rosenborg ve St. Etienne maçlarında görüldüğü gibi taş gibi bir takım olduk. Bu takımın oluşmasında birçok faktör var. Ekip anlayışı, teknik heyetimizin kabiliyeti, yönetim kurulumuzun yaklaşımı üst üste konuldu ve şu andaki pozisyona geldik. Tek amacımız St. Etienne maçında turu atlamak ve gruplara katılmak" dedi.

Kardemir Karabükspor’un St. Etienne kadar güçlü bir takım olduğunu da belirten Ünsal, "St. Etienne neyse Kardemir Karabükspor o. Onlardan da bir adım öndeyiz, bir adım üstteyiz. Avrupa’nın çeşitli kentlerinde Karabüklü hemşehrilerimiz var. Gurbetçilerimizin Avrupa’nın çeşitli kentlerinden gelerek bizleri bu zorlu maçta destekleyecekleri umudunu taşıyoruz. Umarım bu galibiyet sevincini hep birlikte yaşarız" ifadesinde bulundu.

Kardemir Karabükspor yarın akşam TSİ 21.30’da Geoffroy Guichard Stadı’nda oynanacak St. Entienne maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: "Waterman- Erdem, Emre, Mabiala, Tanju, Ahmet İlhan, Yiğit, Samba Sow, Viola, Erkan, Kumbela."
Yorum Yazın