• Asayiş

Katil zanlısı, nohutçuyu bodyguard sandım

Adana’da kendisini terk eden eşine barda tabancayla ateş ederken nohut satan bir kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan zanlının ifadesinde, nohutçuyu bodyguard sanıp ateş ettim. Nohutçu olduğunu duyunca üzüldüm dediği öğrenildi.
Katil zanlısı, nohutçuyu bodyguard sandım
ADANA / İHA - Edinilen bilgiye göre, 15 Eylül günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi’nde kendisini 20 gün önce terk eden eşi Altun T.’yi (23) öldürmek isterken barda nohut satan Haluk Kardaşlar’ı öldüren zanlı Ümmet T. (43) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ümmet T. savcılığa verdiği ifadesinde eşiyle 5 yıl önce Tokat’ın Zile ilçesine çalışmaya gittiğinde tanıştığını ve kaçırarak evlendiğini belirterek, "Adana’ya geldik. Eşim buraya gelince barlarda garson olarak çalışmaya başladı. Ancak 20 gün önce evi terk etti. Ben de aradım garsonluk yaptığı barda buldum. Ancak bara gittiğimde garsonluk yapmadığını kons olduğunu öğrendim. Bir süre sonra yine bara gidip onu kons yapanları öldürmek istedim. Ben eşimi seviyorum onu bar sahibi kötü yola düşürdü. Nohutçunun ölmesine de çok üzüldüm. Ben bara girdiğimde eşim ve bar sahibi kaçınca nohutçuyu bodyguard sanıp ateş ettim. Daha sonra gazete ve televizyonlardan onun nohutçu olduğunu öğrenince çok üzüldüm. Onu vurduğum için pişmanım ben eşimi bu hale getirenleri vurmak için gitmiştim" dediği öğrenildi.

Ümmet T.’nin eşi Altun T. ise, evlenmesinin üzerinden 5 yıl geçtiğini anlatarak, "Eşime 5 yıldır ben bakıyorum. Eşim eve hiç para getirmiyor ben çalışıyorum geliyorum evin bütün ihtiyaçlarını ben gideriyorum. Buna ancak 5 yıl dayanabildim. Daha sonra ben sana artık para yedirmek istemiyorum diyerek evden ayrıldım. Eşim beni bu nedenle vurmak istedi. Benim barda kons olduğumu da biliyor. Ben ondan şikayetçiyim. Benim artık kimseye yedirecek param yok ben enayi değilim" dediği belirlendi.
Yorum Yazın