TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Kavurucu yaz sıcaklarından bunalanlar eynal kaplıcalarındaki aqua parka

Kütahya’nın termal turizmde iddialı ilçesi Simav'daki Eynal Kaplıcalarında bulunan aqua parktaki termal havuz, yaz tatili için sahillere gidemeyen vatandaşlar için alternatif oldu.
Kavurucu yaz sıcaklarından bunalanlar eynal kaplıcalarındaki aqua parka
Kavurucu yaz sıcaklarının hüküm sürdüğü ilçede yerli halkın yanı sıra kaplıcalardan yararlanmak için gelen yerli turistler de serinlemek için aqua parktaki her türlü su sporlarının yapılabildiği termal havuza akın ediyor. Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürü Cemil Baybuk, termal havuzdaki 22 derecelik mevcut suyu jeotermal enerji ile ısıtarak vatandaşların hizmetine sunduklarını ve bu yüzden de çok büyük rağbet gördüklerini bildirdi.

Hijyene çok büyük önem verdiklerini bildiren Baybuk, “Havuzdaki suyu her gün değiştiriyoruz. Haftanın 3 günü erkeklere hizmet veren havuzumuz kalan 4 günde bayanlara hizmet veriyor” dedi.

Baybuk, termal havuzun yaz aylarında denize gidemeyenler için de alternatif bir tatil oluşturduğunu söyledi.

Birçok oyuncağın bulunduğu ve jeotermal serinliği eğlence ile birleştiren bu hizmetten yararlanmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden tatilciler ise, “Çoğu ilde bile bulunmayan böyle bir tesisin Simav’da olmasından dolayı mutluyuz. Kavurucu yaz sıcakları ile ancak termal havuz sayesinde baş edebiliyoruz. Aqua parka sık sık gelip, havuzdan ve oyuncaklardan emsallerine göre çok ucuza yararlanabiliyoruz. Bize bu olanakları sağlayanlara teşekkür ederiz” dediler.
Yorum Yazın