TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kayıp çocuklar hırsızlıktan aranan kadının evinde bulundu

Adana'da kayıp olarak aranan biri 6 yaşında, biri de kız olmak üzere 3 kayıp çocuk, polisin operasyonuyla, hırsızlık suçundan aranan bir kadının evinde bulundu.
Kayıp çocuklar hırsızlıktan aranan kadının evinde bulundu
ADANA / İHA - Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce kaybolan kız çocuğu S.S. (17), erkek çocukları Y.K. (17) ile N.C.'nin (6) ailesi, Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu.

Bunun üzerine polis çalışma başlattı. Polisin çalışması sırasında bir ihbar üzerine, Yurt Mahallesi'nde bir evde çocukların olduğu ve bir kadın tarafından çocuklara hırsızlık yaptırıldığı ileri sürüldü. Bunun üzerine polis eve baskın düzenledi.

Evin Filiz Ç. (48) isimli hırsızlık suçundan aranan bir kadına ait olduğu, evde kızı Kadriye Ç. ile oğlu M.K.Ç. ile birlikte yaşadığı belirlendi.

Polis, 3 kayıp çocuğu da evde buldu. Çocuklar ailelerine teslim edilirken kayıp çocuklara Filiz Ç.'nin hırsızlık yaptırdığı ihtimali üzerinde duruluyor. Polis, 6 yaşındaki çocuğa bile kadının hırsızlık yaptırdığı iddiasını araştırıyor.
Yorum Yazın