TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kayıp yaşlı adam şarampolde ölü bulundu

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Sülüklügöl Mahallesi'nde 12 saattir kayıp olan yaşlı adamın cesedi İnegöl Arama Kurtarma (İNİYAK) ekipleri tarafından bulundu. Traktörü ile şarampole yuvarlanan yaşlı adamın cansız bedenine 1 saatlik arama sonucunda ulaşıldı.
Kayıp yaşlı adam şarampolde ölü bulundu
BURSA / İHA - Dün öğle saatlerinde, ikamet ettiği Sülüklügöl mahallesinden tarlasına traktörle giden ve bir daha haber alınamayan 82 yaşındaki Süleyman Abi’nin, evine gelmediğini fark eden akrabaları, durumu Jandarma Komutanlığı ve İNİYAK ekibine bildirdi.

Gece saat 01.00 sıralarında Sülüklügöl mahallesine gelen 10 kişilik İNİYAK ve Jandarma ekipleri, mahalle sakinleri ile birlikte arama çalışmalarına başladı. İlk olarak yaşlı adamın tarlasına giden ekipler, tarla çevresinde araştırmalar yaptılar.

Tarla çevresinden sonuç alınamayınca, yaşlı adamın mahalleye dönüş istikametinde yeşil alanlarda geniş kapsamlı arama çalışmaları yapıldı.

Arama çalışmaları sırasında ekipler, mahalleye 300 metre kala yolun sağındaki şarampole devrilmiş vaziyette traktörü fark ettiler. Traktörün olduğu alana inen ekipler, yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştılar. 12 saattir kayıp olan yaşlı adamın hareketsiz şekilde traktörün hemen yanında olduğunu gören yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Traktörün düz yolda şarampole yuvarlandığı, sürücüsünün kalp krizi geçirme ihtimali olduğu belirtildi. Süleyman Abi'nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
Yorum Yazın