TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Eğitim

Kayseri Milli Eğitim Müdürü nden öğretmenlere anlamlı ziyaret

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kanser tedavisi gören Ahmet Yavuz ile bacağı kırılan Mustafa Işık’ı evlerinde ziyaret etti. Ziyaret edilen Türkçe Öğretmeni Ahmet Yavuz, 'Ziyaretiniz hastalığın verdiği ağrıları unutturdu' dedi.
Kayseri Milli Eğitim Müdürü nden öğretmenlere anlamlı ziyaret
KAYSERİ / İHA - 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu önce kanser tedavisi gören 24 yıllık Türkçe öğretmeni olan Ahmet Yavuz’u (53) evinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bu münasebetle bugün etkinlikler düzenledik. Bunun bir parçası olarak da öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Hocamızı da bugün gayet iyi gördük. Her daim böyle olmasını dileriz. Biz Milli Eğitim olarak sadece okullardaki öğretmenlerimizden oluşan camia değiliz. Bizim emekli hocalarımız, hasta olan öğretmenlerimiz var. Biz hepsiyle birlikte anlam buluyoruz. Bu vesileyle diğer öğretmenlerimize de geçmiş olsun diliyoruz” diye konuştu.

Kanser tedavisi gören Türkçe Öğretmeni Ahmet Yavuz ise, “Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Bey’in ziyareti beni çok mutlu etti. Bu vesileyle kendisine çok teşekkür ediyorum. Böyle bir günde beni yalnız bırakmamanız beni mutlu etti. Ziyaretiniz hastalığın verdiği ağrıları unutturdu. Yeniden yaşama umudu verdi” şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Türkçe Öğretmeni Ahmet Yavuz’a yaptığı ziyaretin ardından bacağı kırılan Kimya Öğretmeni Mustafa Işık’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Işık, “Bu sıkıntılı günlerde paylaşma duygusunu bizlere yaşattığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Yazın