TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kaza yapan motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde motosikletiyle kaza yapan kadın sürücü kadın sürücü, kaskı sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
Kaza yapan motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı
ZONGULDAK / İHA - Kaza, sabah 08.00 sularında Uzunkum caddesinde meydana geldi. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında çalışan Murat Karadeniz’in (42) kullandığı 67 LP 747 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Rıfat Kurt’un (61) kullandığı 67 T 8134 plakalı ticari taksi hafif çarpıştı.

Bu sırada, kazanın meydana geldiğini bölgeden geçmekte olan 67 TV 935 plakalı motosiklet sürücüsü Aslı Yayla (29) yağışlı hava nedeniyle motorunu durdurmakta güçlük çekti. Yan yatan ve kaymaya başlayan motorla birlikte sürüklenen kadın sürücü yaralandı. Çevredekiler ve kaza yapan sürücüler sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırıldı.

Kaza anını anlatan sürücü Murat Özdemir "Ben taksinin yanından geçerken nasıl olduğunu anlayamadım ama çarpıştık. O sırada durdum. Arkadan bir kütleme geldi" dedi.

Her iki sürücü Murat Karadeniz ve Rıfat Kurt ise ifadeleri için merkez karakoluna götürüldü. Özel hastaneye kaldırılan ve Ereğli Demir Çelik Fabrikalarında çalıştığı öğrenilen Aslı Yayla’nın kazayı taktığı kask sayesinde ucuz atlattığı öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı.
Yorum Yazın