TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kaza yerinde bulunan öğretmenden şaşırtıcı sözler

Eskişehir’de servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucunda 8 kişi yaralandı. Kaza yerine gelen bir emekli öğretmenin ben alkollü araç kullanmayı problem yapmıyorum, gençler hız yapmasın yeter ki sözleri duyanları şaşırttı.
Kaza yerinde bulunan öğretmenden şaşırtıcı sözler
ESKİŞEHİR / İHA - Alınan bilgiye göre, Ihlamurkent Mahallesi Kartopu Caddesi’nde E.E.’nin kullandığı 26 PK 220 plakalı otomobil ile A.C.’nin kullandığı 26 SK 390 plakalı servis minibüsü çarpıştı.

Çarpışma sonrasında sürücüler E.E. ile A.C.’nin yanı sıra araçlarda yolcu olarak bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, kaza sonrasında otomobil içinde içki şişelerinin bulunması ise dikkat çekti.

Otomobilde içki şişelerinin bulunmasına kaza yerine gelen emekli bir öğretmenden ilginç bir yorum geldi. Emekli öğretmen olduğunu belirten Kazım Özgür gençlere tavsiyelerde bulunarak, “Alkollü araç kullanmayı problem olarak görmüyorum, gençlere örnek olsun hız yapmasınlar” demesi kaza yerinde bulunanları da şaşırttı.

Şoför öğretmenliği de yaptığını belirten Özgür, sözlerine şöyle devam etti:
“Kaza olduktan sonra merak edip olay yerine geldim. 6-7 kişi yerde ölmüş gibi yatıyordu. 10 kişi de yaralıydı. Ben özet olarak bir şey söylemem gerekiyor. İçeride içki şişeleri vardı. Ama gençlere örnek olsun diye söylüyorum, şoför öğretmenliği de yaptım. Alkolü o kadar problem saymıyorum, hız yapmasınlar.”
Yorum Yazın