TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Kemer takmadı, yan koltuğa fırladı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkan otomobil park halindeki TIR’ın dorsesine çarptı. Kazada, 1 kişi yaralanırken otomobil kullanılamaz hale geldi.
Kemer takmadı, yan koltuğa fırladı
KOCAELİ / İHA - İzmit istikametine giden İrfan T. idaresindeki 41 KV 713 plakalı otomobil, iddiaya göre bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında nizami şekilde park halinde bulunan TIR’ın 54 HK 672 plakalı dorsesine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil yola savruldu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yolcu koltuğunda oturan İrfan T.’yi sıkıştığı yerden çıkarırken sürücü koltuğunun boş olması nedeniyle bir müddet araç ve çevrede bir başkası olduğunu düşünerek sürücüyü aradılar. Ekipler bir müddet sonra sürücünün emniyet kemeri takmadığından sürücü koltuğundan yolcu koltuğuna geçtiğini fark etti. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Tüfekçi, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Tüfekçi, hastanede tedavi altına alındı. Kaza yapan otomobil kullanılamaz hale gelirken kaza nedeniyle D-100 karayolunun İzmit istikametinde trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Otomobil daha sonra çekiciyle otoparka götürüldü.

Polis, kazaya sebebiyet verip kaçan mavi renkli aracın bulunması için çalışma başlattı.
Yorum Yazın