TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kendisini ve eşini darp eden oğlunu öldürdü

Muğla’nın Datça ilçesinde kendisini ve eşini sürekli darp eden şizofreni hastası ve uyuşturucu bağımlısı oğlunu av tüfeğiyle öldüren baba, polise teslim oldu.
Kendisini ve eşini darp eden oğlunu öldürdü
MUĞLA / İHA - Olay, bu sabah saat 05.00 sıralarında Datça merkez Ambarcı Caddesi 124. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muğla’da çalıştığı iş yerinden emekli olan 2 çocuk babası Ömer Levent A. (59), ev kiralayarak Datça’ya yerleşti.

Ailesiyle birlikte yaşayan ve şizofreni hastası olduğu belirtilen Mehmet A. (32) ile babası arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Babası ve annesi Fatma A.’yı daha önce de defalarca darp ettiği ileri sürülen Mehmet A., tartışma esnasında yine anne ve babasına saldırdı. Baba Ömer Levent A., kavganın büyümesi üzerine evdeki av tüfeğiyle oğluna 3 el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Mehmet A., olay yerinde hayatını kaybetti. Ömer Levent A., 115 Polis İmdat hattını arayarak kendisini ihbar etti. Eve gelen polise telim olan baba, ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

SUÇ KAYDI VAR
Olayda hayatını kaybeden Mehmet A.’nın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Şizofreni tedavisi gören Mehmet A.'nın uyuşturucu bağımlısı olduğu, uyuşturucu bulundurmak ve temin etmek suçlarından 4 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazın