TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Kırşehir'de Neşet Ertaş adına gölet yapılacak"

Kırşehir'de toplu açılış ve temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletin istikrarsızlığın neye mal olduğunu anladığını söyledi.
Kırşehir'de Neşet Ertaş adına gölet yapılacak"
Sultan Gedik - KIRŞEHİR / İHA - Kırşehir'e toplu açılış törenine katılmak üzere gelen bakan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de istikrar devam edecek 1 Kasım seçimlerinde de millet istikrardan yana oyunu kullanacaktır" dedi.

Kırşehir Valiliğinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakan Eroğlu, "Merhum Neşet Ertaş'a vefa borcumuz var. Dolayısı ile onun adını yaşatmak için özellikle "Neşet Ertaş Göleti" planlama çalışması devam ediyor. Onun adına bir gölet köyü olan Akpınar ilçesi Kırtıllar köyünde bir gölet çalışması yapacağız" diye konuştu.

"TÜRKİYE İSTİKRARSIZLIĞIN NE DEMEK OLDUĞUNU ANLADI"
Kırşehir'de hükümetin yaptığı yatırımları anlatan Bakan Eroğlu, milletin istikrarsızlığın ne demek olduğunu anladığını söyledi. Bakan Eroğlu konuşmasına şöyle devam etti:
"Hükümetimiz Kırşehir'e 13 yılda 4 milyar liralık yatırım yapmıştır. Yatırımlar devam edecektir. Türkiye'de istikrar devam edecek milletimiz zaten bunu anladı. İstikrarsızlığın neye mal olduğunu anladı. Dolayısı ile önümüzde ki 1 Kasım seçimlerinde millet istikrardan yana oyunu kullanacaktır. Ben Türkiye'yi gezen bir kişiyim bunu her yerde anlatıyorum."
Yorum Yazın