TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Kış aylarına güçlü bağışıklık ile girin

Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, önceki gün Anadolu Efes'e 76-74 yenildikleri Cumhurbaşkanlığı Kupası maçından sonra olumlu sinyaller aldıklarını söyledi.
Kış aylarına güçlü bağışıklık ile girin
Cansu Türkmenlio - İZMİR / İHA - 31. Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Anadolu Efes'e 76-74 yenilerek kupayı son anda kaçıran Pınar Karşıyaka'da şube başkanı Tamer Ustaoğlu, pek çok sorun yaşamalarına rağmen takımdan olumlu sinyaller aldıklarını ifade etti.

“Takımımız Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanamamış olabilir ama bu maçla Pınar Karşıyaka'nın kazandığı çok önemli şeyler vardır” diyen Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Ustaoğlu, “Takım kadromuz büyük değişim yaşamış olmasına, en önemli oyuncularımızdan birinin maç günü sakatlanmasına, maça kötü bir başlangıç yapmamıza, rakip önünde çok kötü serbest atış yüzdesiyle oynamamıza, erken faul problemiyle karşılaşmamıza, Josh Carter'ın yeni sakatlıktan çıkmasına, yeni transferimiz Kenan Sipahi'nin tam olarak hazır olmaması ve takıma yüzde yüz uyum sağlamamasına rağmen Pınar Karşıyaka olarak takımımızdan gerekli sinyalleri almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“POTANSİYEL İLERİSİ İÇİN OLUMLU”
Oyunculardan Karşıyaka’ya yakışır bir oyun tarzını sahaya yansıtmalarını beklediklerini dile getiren Ustaoğlu, “Anadolu Efes gibi geçen sezona göre daha da güçlenmiş, Euroleague'de şampiyonluk için kurulmuş takıma karşı son topa kadar oynadık. Biz de kazanabilirdik. Sonuç olarak bu maçı kaybetmiş görünsek de sahaya yansıtılan karakterden memnunuz. Bizim de oyuncularımızdan beklentimiz buydu” diye konuştu.

Takımın potansiyelini ilerisi için olumlu gördüğünü anlatan Ustaoğlu, “Oyun karakterimiz ve mücadelemiz bizi son derece mutlu etti. Bu maç için gerek kara yolu gerekse hava yoluyla Samsun'a gelerek takımlarına büyük destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın