Hoşgeldiniz; Bugün 24 Mayıs 2012 Perşembe
21 °C
15 °C
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Karakter Boyutu :

Komşuların köpek kavgası: 1 ölü

08 Eylül 2010 - 18:56
Antalya'nın Kepez ilçesinde, komşular arasında köpek havlaması nedeniyle çıktığı belirlenen silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Kepez'in Kuzeyyaka Mahallesi Göksu Caddesi Şenyurt Apartmanı girişinde meydana geldi. Köpek havlaması nedeniyle Hüseyin Cona ve eşi Huriye Cona ile köpeğin sahibi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine köpeğin sahibi, tabancayla Cona çiftine tabancayla ateş etti. Olay yerinden kaçan silahlı saldırgan apartmanın altındaki konfeksiyon mağazasının sahibi Ömer Özen ve eşi Duygu Özen'e de ateş etti.

Huriye Cona olay yerinde hayatını kaybetti, diğer üç kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Huriye Cona'nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, ismi belirlenemeyen saldırganı arıyor





Kaynak :

Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

  • Yorumlar0
  • Onay Bekleyenler0

DİĞER HABERLER

  • 1 milyon 347 tonluk ihracat

    Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından sertifika verilen 1 milyon 347 bin 402,87 kilogram kuru incir Nisan ayında ihraç edildi.

  • 90 bin kişiye iş imkanı

    2023 yılına kadar ihracatta 500 milyarın hedefleyen Türkiye için ekonomiyi destekleyecek en önemli etkenlerden biri, markaların ürünlerin ekonomiye saylayacağı katkıyı savunan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Yılmaz Yılmaz,

  • Bakanlıktan çiftçiye büyük destek

    Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2012 tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında yağlı tohumlu bitki üreten 121 bin çiftçiye toplam 735 milyon lira ödeme yapacak.

  • Yeni Ticaret Kanunu uygulama zamanları

    Ali Sait MÖKÜKÇÜ - Yeni Türk Ticaret kanununun uygulamaya başlamasına az bir süre kaldı. Şirketlerin yeni kanuna adapte olmalarını sağlayacak bazı işlemler için belirli süre verilmiş bulunmaktadır.

  • Babacan: S&P'yle sözleşmeyi her an bitirebiliriz

    Başbakan Yardımcısı Babacan, 'S&P'yle sözleşmeyi bitirmeyi gerekirse her an yapabiliriz. Bugün için kararımız yok ama ileride her an yapabiliriz' dedi.

  • 'Standard&Poor's'un adını değiştirdim'

    Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin notunu kıran kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's'un (S&P) yapmış olduğu değerlendirmenin hiçbir mantıklı tarafı olmadığını belirterek,

  • Vodafone gelirlerini artırdı

    Vodafone Türkiye, müşteri memnuniyetine odaklandığı 2009 yılından bu yana uyguladığı uzun dönemli stratejik programının 3. mali yılını güçlü bir büyüme ile tamamladı.

  • 4 kişilik işe 2 bin 686 kişi başvurdu

    Balıkesir’in Edremit Sosyal Yardım Vakfı’nda çalıştırılmak üzere 4 kişinin işe alınacağının duyurulmasıyla birlikte, müracaat süresinin bitmesine 3 gün kala 2 bin 686 kişi başvuru yaptı.

  • 'Kayıt dışı ile mücadele terörle mücadele gibi'

    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ile mücadele en temel önceliklerinden biri olduğunu belirterek,

  • İzmir'de istihdam arttı

    Türk İstatistik Kurumu Ege Bölge Müdürlüğü, İzmir’de kayıt dışı istihdam verilerini açıkladı.



ANKET

Bir internet haber sitesinde en çok aradığınız özellik nedir?

Ankete Katıl »