TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Köpeği sürükleyen kişiye linç girişimi

Hatay’da köpeği kablo ile motosiklete bağlayıp sürükleyen kişi, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.
Köpeği sürükleyen kişiye linç girişimi
HATAY / İHA - Alınan bilgiye göre, Antakya ilçesinde Suriyeli olduğu bildirilen bir kişinin sahipsiz bir köpeğin boynuna ip bağlayarak motosikleti ile sürükleyerek götürmesi çevrede bulunan vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşların linç girişiminde bulunduğu şahıs olay yerinden kaçtı. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Sürüklenmenin etkisiyle ayak derisi parçalanan sahipsiz köpeğin imdadına vatandaşların yetişmesi üzerine sahipsiz köpek veterinere götürüldü.

Hatay Doğa ve Yaşam Derneği Başkanı Sinem Karaahmetli’nin olayın yaşandığı yere gelmesi üzerine yaralı köpek hayvan barınağına getirildi.

Sinem Karaahmetli konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yaşanılan olayın vahşet olduğunu dile getirdi. Karaahmetli, "Suriyeli olduğu iddia edilen bir şahıs, motosikletin arkasına elektrik kablosu ile bağlayıp yaklaşık 200 metre sürüklediği kurt kırması sokak köpeğini kanlar içerisinde bırakmıştır. Olayı fark eden esnaf ve halkın sert tepkisi üzerine durmuş köpeği bırakıp kaçmıştır. Olay yerinde sürüklenen mesafe boyuncaki kan izlerini taşıyan dehşetin izleri bizimse insanlık utancımızın izi olarak kalmıştır" dedi.
Yorum Yazın