TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Korkmaz, Beşiktaş bence ligin en iyi futbol oynayan takımı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden SAİ Kayseri Erciyesspor, ligin 7. haftasında lider Beşiktaş ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Bülent Korkmaz, Beşiktaş’ın ligin en iyi futbol oynayan takım olduğunu söyledi.
Korkmaz, Beşiktaş bence ligin en iyi futbol oynayan takımı
KAYSERİ / İHA - Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında lig lideri Beşiktaş’ı konuk edecek olan SAİ Kayseri Erciyesspor, maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Bülent Korkmaz gözetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalıştı. Antrenman sırasında futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Bülent Korkmaz, ligde geçtiğimiz 6 haftalık istatistiklerde iyi durumda olduklarını fakat bunu puana yansıtamadıklarını ifade ederek, “İçeride şampiyonluğa oynayan takımlarla oynuyoruz ama dışarıda da çok üstün oynuyoruz. Bir yerde çok seviniyorum, bir yerde çok üzülüyorum. Oyuncular da aynı şekilde. Sonucu bulamıyoruz. Hakikaten takımlar şanslı maç kazanıyor, biz iyi oynamamıza rağmen kazanamıyoruz veya kaybetmiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum, tabi galibiyet daha güzel olur. Olacak ona inanıyorum. Kendi evinde oynayan takım üstün diye geçiyor, biz de hemen hemen tam tersi 10-15 dakika rakibin üstünlüğüyle geçiyor. Ondan sonra hep oyun bizde kalıyor. İstatistikler de bunu gösteriyor, 6 maçın istatistiğini aldık. Bazı istatistiklerde ya üçüncüyüz, ya dördüncüyüz. İstatistiklerde iyiyiz ama puan önemli. Ben takımıma güveniyorum, daha da iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının Edinho hakkındaki sorusuna ise Korkmaz, çalışana her zaman görev verdiklerini söyleyerek, “Ben de istiyorum Edinho da oynasın. İstiyoruz gol atsın, takımı galibiyete taşısın. Ben burada antrenman yapan, çalışan sporcuya görev vermek zorundayım. Tek isteğimiz herkes çalışacak. Biz herkese görev veriyoruz” diye konuştu.

“BEŞİKTAŞ LİGİN EN İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMI”
Karşılaşacakları Beşiktaş’ın ligin en iyi ve tempolu takımı olduğunu söyleyen Korkmaz, takım halinde oynadıkları sürece onlara karşılık verebileceklerini kaydetti. Korkmaz, “Bence Türkiye liginin en iyi futbol oynayan takımı. İyi futbol oynuyorlar, müthiş bir tempo yapıyorlar. Buna biz karşılık vereceğiz. Takım halinde oynadığımız zaman bunun karşılığını tempo olarak veririz. Takım olarak oynadığımız zaman oyun daha da güzelleşecek. İyi maç olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Sakatlar hakkında bilgi veren Korkmaz, “Kader Mangane’nin sakatlığı devam ediyor, iyileşme aşamasında. Cem Can’ın küçük bir sakatlığı var ama yarın antrenmana çıkacak. Başka da bir eksiğimiz yok” dedi.

SAİ Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına yapacakları antrenmanlarla devam edecek.
Yorum Yazın