• Yaşam

Küçükçekmece'nin çöp araç filosu yenilendi

Küçükçekmece'de temizlik işlerini yapan araçlar tamamen yenilendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne 23 çöp kamyonu, 3 ÇAÇA (Çok Amaçlı Çöp Aracı) ve 1 adet süpürge aracı alındı.
Küçükçekmece'nin çöp araç filosu yenilendi



İSTANBUL -
Günde 650 ton çöp toplanan Küçükçekmece’de yeni araçlarla toplanan atıklar Halkalı Aktarma İstasyonu’na ve oradan da çöp sıkıştırma işleminden sonra Kemerburgaz’a aktarılıyor.
 
İstanbul'un en çok çöp toplanan ikinci ilçesi konumunda bulunan Küçükçekmece'nin temizlik araçları tamamen yenilendi. Eski araçlar kullanımdan kaldırılırken, yerlerine  23 çöp kamyonu, 1 adet büyük süpürge aracı alındı.

Günde 650 ton çöp toplanan Küçükçekmece’de yeni araçlarla toplanan atıklar  Halkalı Aktarma İstasyonu’na ve oradan da çöp sıkıştırma işleminden sonra Kemerburgaz’a aktarılıyor.
 
VATANDAŞLAR DA KURALA UYMALI
Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçenin daha temiz olması için yoğun çalışmalar yaptıklarını belirterek; "Ekiplerimiz, 21 mahallede bulunan binlerce sokak ve caddeler temizliği için 24 saat çalışıyor. 450 temizlik işçisi sokakları süpürüyor, çöpleri topluyor, caddeleri ve pazar alanlarını temizleyip yıkıyorlar. Ancak, sadece bizim temizlik yapmamız yetmiyor. Çevre kirliliğinin önüne geçilmesi için de, halkımızın çöplerini belirlenen yer, gün ve saatte istenilen şekilde bırakması gerekiyor. Hala bu kurallara uymayanlar var. Bu da bizim işimizi zorlaştırıyor.Vatandaşımızın bu konuda daha dikkatli olmasını istiyoruz" diye konuştu.



Yorum Yazın
islami sohbet
dini chat sohbet odaları