TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Kuyt'dan genç futbolculara öğütler

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, takımda genç ve yetenekli isimlerin bulunduğunu söyledi.
Kuyt'dan genç futbolculara öğütler
İSTANBUL / İHA - Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu Dirk Kuyt, eşi ve çocuklarıyla birlikte evinde konuk ettiği FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Kuyt, Fenerbahçe’deki genç oyuncularla ilgili iyi yaptıkları şeyleri de kötü yaptıkları şeyleri de onlara söylediğini belirtti.

Tecrübeli futbolcu, yeni sezon formalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gerçekten yüksek kalitede, çok kaliteli formalar. Aynı zamanda tabii ki formaların güzel de görünmesini istiyoruz. Kalite açısından, gerçekten çok memnunum bu formalardan. Formaların görüntüsü de beni çok mutlu ediyor, ondan çok memnunum" ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE’NİN GENÇ OYUNCULARI İÇİN GELECEK SON DERECE PARLAK”
Hollandalı yıldız Fenerbahçe’de genç ve yetenekli isimlerin bulunduğunu belirterek, “Öncelikle şu konuda kendimi son derece ayrıcalıklı hissettiğimi söylemeyelim. Ben gençken etrafımda hep benden yaşça büyük insanlar vardı. Onlar her zaman benimle konuşuyorlardı ve bana yardımcı oluyorlardı. Benim daha iyi bir oyuncu olmam için yardımcı oluyorlardı. Şu anda maalesef ben yaşlı bir oyuncu oldum. Takım olarak gerçekten birkaç tane genç ve yetenekli oyuncuya sahibiz. Aynı zamanda hocamızın da bir özelliği var. Genç oyuncuların A takımla antrenman yapmasından çekinmeyen, korkmayan bir hoca. Bizimle antrenman yapmak genç oyuncular için gerçekten çok güzel bir durum. Bu onların çok hızlı bir şekilde daha iyi birer oyuncu olmalarına yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Onlara yardım etmek ve onlara yanlışlarını anlatma konusu, bizim gibi tecrübeli ve yaşça büyük oyuncular için de son derece önemli bir görev diye düşünüyorum. Fakat aynı zamanda neleri iyi yaptıklarını da söylemek de büyük önem taşıyor. Ben onlarla konuşmayı seviyorum ve bunu yapmaya çalışıyorum. Bir şeyi iyi yaptıklarını düşündüğümde onlara açıkça söylüyorum. Fakat bir şeyi kötü ve yanlış yaptıklarını düşündüğümde de onlara çekinmeden söylüyorum. Ama ne söylersem söyleyeyim, onlara yardım etmek için söylüyorum. Ben hiçbir zaman onları kırmak, onları üzmek amaçlı bir şey yapmıyorum. Belki bazen onlara karşı eleştirel yaklaşıyorum ama bu tamamen onların daha güçlü olmaları için yapıyorum. Bir gün Fenerbahçe’nin A takımında oynayabilmeleri için yapıyorum bunları. Bizim genç oyuncularımız için çok güzel bir yan daha var. Onlar gerçekten her zaman beni dinliyorlar ve antrenmanlarda son derece de iyi çalışıyorlar. Fenerbahçe’nin genç oyuncuları için gelecek son derece parlak gözüküyor" dedi.
Yorum Yazın