TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Kuzeninin açtığı hayvan barınağını ziyaret etti

Manken Burcu Kutluk, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kuzeni Ogan Cemal Can adına yaptırılan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
Kuzeninin açtığı hayvan barınağını ziyaret etti
1998 ile 1999 yılları arasında Best Model Of Turkey kraliçesi seçilen ve aynı zamanda TV 2 ekranında Trend Topic adlı programı sunan Burcu Kutluk, sokak hayvanları merkezini ziyaret etti. Ogan Cemal Can Hayvan Tedavi Merkezi’nin durumunun kendisini mutlu ettiğini kaydeden Kutluk, “Bu tedavi merkezinin ismini taşıyan Ogan Cemal Can benim kuzenimdi. Kendisi bir sene önce fiziken aramızdan ayrıldı. Ama onun aramızdan ayrılışı bugün çok güzel bir işe de vesile oldu. Bütün ailemiz gibi o da hayvanlara çok düşkündü. Ben, Ayvalık Belediyesi’nin yanı sıra, bu rehabilitasyon merkezinin açılışı için katkılarını esirgemeyen Türkiye genelindeki 200’ün üzerindeki destekçiye teşekkür ediyorum” dedi.
Ayvalık’taki Köpek Bakım Çiftliği ile Ogan Cemal Can Rehabilitasyon Merkezi’ni ilk kez ziyaret ettiğinin kaydeden Burcu Kutluk, “Bence her insanın öncelikli görevi, doğaya ve hayvanlara sahip çıkmaktır. Bugün burada yaptığım ziyarette buradaki hayvanların son derece sağlıklı olması beni son derece mutlu etti. Bu hayvanların daha çok sevgiye, daha çok gönüllülerin buraya yatırım yapmasına ihtiyaç var” diye konuştu.
(İHA)
Yorum Yazın