TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.101
  • Altın 2278.573
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Madrid'te, Türkiye'den sadece Menderes Belediyesi olacak

İzmir’in Menderes ilçesi, İspanya’da düzenlenecek olan FITUR Turizm Fuarı’na katılarak kentin tanıtımını dünya çapında yapacak.
Madrid'te, Türkiye'den sadece Menderes Belediyesi olacak
İZMİR / İHA - Menderes Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Turizm Fuarı’nı başarıyla tamamlarken, 28 Ocak-1 Şubat tarihlerinde İspanya’da düzenlenecek FITUR Turizm Fuarı’na katılacak. Dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini ve ziyaretçileri ağırlayacak fuarda Türkiye’den katılan tek belediye Menderes Belediyesi olacak. Tanıtım çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “İstanbul’da düzenlenen ve turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarı olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ilçemizi en iyi şekilde tanıttık. Bu yıl 19.’su düzenlenen fuara belediye olarak ilk kez katılım sağlandı, bu da bize nasip oldu. İlk olmasına rağmen sektör temsilcileri ve ziyaretçilerden tam not aldık.

Standımızı ziyaret eden herkes Menderes’i tanıma fırsatı yakaladı. Amacımız güzel ilçemizi sadece ülkemize değil, bütün dünyaya tanıtmak. Bu kapsamda yurt dışı fuarlarına da katılım gösteriyoruz. 28 Ocak-1 Şubat tarihlerinde İspanya’nın Madrid şehrinde düzenlenecek ve dünyanın sayılı turizm fuarları arasında yer alan FITUR Turizm Fuarı’na da ilk kez katılım sağlayarak dünyaya Menderes’i tanıtacağız.“

Türkiye’den katılan tek belediye olduklarını hatırlatan Soylu, şu ifadeleri kullandı: “FITUR Turizm Fuarı’nda sadece Menderes’imizi tanıtmakla yükümlü olmayacağız. Fuara katılım sağlayan Türkiye’den tek belediyeyiz. Ülkemizi de en iyi şekilde temsil edeceğiz. İnşallah güzel ilçemizi ve ülkemizi dünyanın dört bir yanından fuarı ziyaret eden sektör temsilcilerine tanıtacağız.”
Yorum Yazın