TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Malouda sanal alemde

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle izinli olduğu açıklanan Trabzonspor'un Fransız futbolcusu Malouda, sanal alemde attığı fotoğraflarla dikkat çekiyor.
Malouda sanal alemde
Ozan Koltuk - Trabzonspor'a sezon başında gelen Fransız yıldız Florent Malouda, bordo mavili takımda ayrılmayı kafasına koymuş.

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle izin aldığı açıklanan ve ardından Türkiye'ye gelerek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştükten sonra eşinin rahatsızlığı ile ilgili olarak tekrar izin alıp giden Malouda, sanal alemde paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekmeye başladı. Bir çok yeri ziyaret ettiği görülen Malouda'nın sosyal paylaşım sitelerinde yer alan hesaplarından bol bol fotoğraf paylaştığı görülüyor.

TRABZONSPOR DEFTERİNİ KAPATIYOR
Sezon başında Trabzonspor'a gelen ancak bekleneni bir türlü veremeyerek hayal kırıklığı yaşatan Malouda, sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılmayı kafasına koymuş durumda. Bordo-mavili takımın zor günler geçirdiği dönemde takımla birlikte olmayı tercih etmeyen oyuncunun gelecek sezon büyük bir olasılıkla Trabzonspor'da olmayacak. Aldığı astronomik bedelin yanı sıra bonuslarla da oldukça ciddi bir bedeli garanti olarak cebine koyan Fransız oyuncu bordo-mavili kulüple anlaşma noktası arıyor.
Yorum Yazın