TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Manavgat işitme engelliler üsküdar'ı ömer ile geçti

Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, Üsküdar İşitme Engelliler Takımı'yla oynadığı karşılaşmayı 8-3 kazanarak liderliğini sürdürdü.
Manavgat işitme engelliler üsküdar'ı ömer ile geçti
Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, Üsküdar İşitme Engelliler Takımı'yla oynadığı karşılaşmayı 8-3 kazanarak liderliğini sürdürdü.
Manavgat Belediyesi Atatürk Stadı yan sahada oynanan karşılaşmaya Manavgat İşitme Engelliler Takımı'nda sakatlığı tam olarak geçmeyen Emrullah’ın yerine golcü oyuncu Ömer defansta başladı. Karşılaşmanın 20. dakikası golsüz geçilirken, Manavgat temsilcisinde Raşit’in yerine Emrullah oyuna dahil oldu ve Ömer asıl mevkii olan forvete geçti. Ömer’in forvete geçmesiyle goller yağmur gibi geldi.
Ömer 22. dakikada takımının ilk golünü atarken 30. dakikada ceza sahasında kalecinin müdahalesi sonucunda yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Ömer takımını 2-0 öne geçirdi. 35. dakikada gelişen Üsküdar atağında Atakan topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı. Ömer 42 ve 43. dakikalarda attığı gollerle ilk yarının skorunu belirledi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Üsküdar İşitme Engelliler takımı Atakan’ın 49 ve 55. dakikada attığı gollerle skoru bir anda 4-3’e taşıdı.
Üsküdar takımının maça ortak olmasının ardından sahneye yeniden Ömer çıktı. 60, 75 ve 80. dakikalarda attığı gollerle farkı açarken Manavgat’ın diğer golü 62. dakikada Mehmet yavuz’dan geldi.
Maçın ardından Manavgat İşitme Engelliler Futbol ve Voleybol takımları, Üsküdar İşitme Engelliler Futbol ve Muğla Ortaca Voleybol takımıyla birlikte Gündoğdu Mahallesinde bulunan Cristal Palace otelde toplu halde yemek yediler. Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, kendilerini ve misafir takımları en güzel şekilde ağırlayan Cristal Palace otel yetkililerine teşekkür etti.
Yorum Yazın