TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Manisaspor, PTT 1. Li'e galibiyet ile veda etti

PTT 1. Lig’in son haftasında Manisaspor, sahasında ağırladığı Giresunspor’u 4-1 mağlup etmesine rağmen, 33 puan ile bir alt lige düştü.
Manisaspor, PTT 1. Li'e galibiyet ile veda etti
İHA - Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, “Hem maçla ilgili genel bir değerlendirme yapacak olursak, kulüp lige 58 milyarlık borçla başladı.

Ligde bu maddi zorluklar içerisinde hem yönetim hem de futbolcular elinden geleni yaptı. Biz 6. haftadan sonra takımın başına geldik. 28 maçlık bir periyotta mücadele ettik. Geldiğimizde takım en dipteydi. Buradan kurtulmayı hedefliyorduk. Bunun mücadelesini verdik. Zaman zaman iyi oynadığımız maçlar da oldu. Son dakikalarda kaybettiğimiz maçlar da oldu. Sezon içinde kaybedilen 1 puanlar bize neye mal olduğunu görüyoruz. Şuna inanıyorum; Manisaspor takımı bugün düştü ama yarın kalkacaktır. İnanıyorum Manisaspor gerçek yerine tekrar geri dönecektir“ dedi.

Bir gazetecinin "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan Mutlu, “Sezon bitti. Bizim sözleşmemiz de haftaya bitiyor. Bundan sonrası yönetimin işi. Ondan sonra yönetim istediği kişiyle çalışabilir. Belki o arada bize başkasından teklif gelebilir oraya gidebiliriz. Bunu yönetim bilir. Biz elimizden geldiğini yaptığımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

GİRESUNSPOR CEPHESİ
Trajik bir maç oynadıklarını belirten Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Manisaspor açısından özellikle trajik bir maç oldu. Bizim iddiamız yoktu ama diğer takımlarda Manisaspor’u ilgilendirdiği için ilk yarıda iyi mücadele ettik. Direnç verdik. Devre arasında sonuçlar geldikten sonra o sonuçlardan sonra Manisaspor’un da kurtarma şansı kalmadığını öğrendikten sonra ikinci yarıda genç oyunlarımızı oyuna dahil ettik. Onlar daha yeni olduğundan planlarımız biraz bozuldu. Bizim kazancımız genç oyuncular oldu. Manisaspor’a da geçmiş olsun diyorum. İnşallah tekrar bu lige dönerler. Sonuna kadar kovaladılar ama futbolda maalesef biri üzülecek biri sevinecek. Bugün üzülen Manisaspor oldu. Kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. 44 puana ulaşıp ciddi bir puan sıralaması yakaladık. Bugüne kadar oynadıkları oyundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Yazın