TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Meme kanserine karşı Pembe İzler Sokağı'nda buluşuyoruz!

Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan Ekim ayı kapsamında, 30 Eylül-2 Ekim 2014 tarihleri arasında Hilton İstanbul Bosphorus’ta 'Uluslararası İstanbul Meme Kanseri Konferansı – Breastanbul' düzenleniyor.
Meme kanserine karşı Pembe İzler Sokağı'nda buluşuyoruz!
FIBA’nın dünya Kadın Basketbol Şampiyonası çerçevesinde sosyal sorumluluk projelerinden biri olarak desteklediği Breastanbul Konferansı; Acıbadem Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sağlık A.Ş, Türkiye Basketbol Federasyonu, Senatürk ve Europadonna Türkiye Derneği’nin sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Halk günü olarak konumlanan konferansın son günü 2 Ekim’de ise Acıbadem Sağlık Grubu sponsorluğunda Pembe İzler Sokağı etkinliği düzenleniyor. Toplumda meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, Hilton İstanbul Bosphorus çatısı altında düzenlenecek “Pembe İzler Sokağı”nda tüm etkinlikler halka açık ve ücretsiz.

Efsane basketbolcular şut maçı yapacak, Işın Karaca ve ünlü isimler sohbet edecek
Gün boyunca meme kanserine yönelik bilinçlendirme çalışmalarıyla birlikte, birbirinden renkli etkinlikler de yer alacak. Roksan Kunter, Şükran Albayrak, Mihriban Oğuz gibi bayan basketbol dünyasında Türkiye için efsane olmuş isimlerin yanı sıra, Amerika’dan Edna Campbell ve Theresa Edwards, Fransa’dan Edwige Lawson, İskoçya’dan Joanna Shutherland, Rusya’dan Ilona Korstin, İspanya’dan Amaya Valdemoro, Brazilya’dan Hortencia Marcari, Bulgaristan’dan Albena Branzova gibi dünyaca ünlü efsane isimler 3,5 dakikalık şut maçında bir araya gelecek ve “Meme kanserine karşı bir basket” de onlar atacak. HakanKa’nın moderatörlüğünde Işın Karaca ve sürpriz sanatçıların katılımıyla halk söyleşileri gerçekleştirilecek. Müzik ve tango gösterilerinin de düzenleneceği sokakta ünlü spor, kozmetik, gıda ve moda markaları stantlarında kadınlara özel ürünleriyle yer alacak; kanserle mücadelede hem fiziksel hem de psikolojik destek sağlayan yoga etkinlikleri düzenlenecek.
Yorum Yazın