TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Menekşeler deplasmanda gülmek istiyor

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, Osmaniye Gençlik maçını kazanarak ilk deplasman galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.
Menekşeler deplasmanda gülmek istiyor
ORDU / İHA - Orduspor Kadın Basketbol Takımı 31 Ocak Pazar günü deplasman da oynayacağı Osmaniye Gençlik maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Eksik ve cezalı oyuncu bulunmayan takımda yeni transfer Alxsic takıma adapte olmaya çalışıyor. Osmaniye Gençlik maçının hedef maçlarından biri olduğunu belirten Orduspor Başantrenörü Alper Durur, ligdeki 6. galibiyetlerini alarak üst sıralara tırmanmak istediklerini ifade etti.

"İLK DEPLASMAN GALİBİYETİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ"
Deplasmanda oynadıkları tüm maçları kaybettiklerini vurgulayan Durur, "Osmaniye Gençlik takımı bizim rakiplerimizden bir tanesi. İyi bir kadroya sahipler iyi de mücadele ediyorlar ancak şanssız maçlar geçirdiler. Alt sıradan kurtulmak isteyen bir takım kıyasıya bir mücadele olacaktır. Biz de deplasmanda onlara karşı galip gelip hem ligdeki yerimizi garantilemek hem de ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Bizim en önemli itici gücümüz taraftarımız deplasmanda pek olmasa da inşallah bu maçtan galibiyetle ayrılırız" dedi.

"HEDEF MAÇLARIMIZI KAZANMALIYIZ"
Takım olarak sezon başından bu yana şanssız maçlar kaybettiklerini aktaran Durur, "Sezon başından beri özellikle kendi sahamızda çok şanssız maçlar geçirdik. Şu an 5 olan galibiyet sayımız belki 9-10 olabilirdi. Hesaplarla sahadan yapılanın tutarlı olması gerekiyor. Bu lig zor bir lig kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Zirveyi hedefleyen sonuncu olabiliyor. Çok iyi bir mücadele seyrediyoruz. Biz Play-off’a kalmak istiyoruz. Bizim dış sahada hedef rakiplerimizden olan Osmaniye ve Orman maçlarını kazanmamız durumunda Play-off’un içine girebiliriz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın