TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Metin Albayrak, sakatların dönmesi bizleri çok mutlu etti

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, sakat futbolcuların dönmesinin kendileri çok mutlu ettiğini söyledi.
İHA - Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş kendi evinde, Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak karşılaşma sonrası basın mensuplarının soruları cevaplandırdı.

Albayrak, güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Güzel bir futbol oynayarak kazandık. Arkadaşları kutluyorum. Buraya kadar gelen taraftarımıza da teşekkür ederim. Biz de Akhisar da güzel bir futbol oynadı. Bu haftayı lider olarak kapattık, artık haftaya bakıyoruz. Sakatlarımız vardı. Onların geriye dönmüş olması bizleri çok mutlu etti. Takım halinde oynadığımız her zaman yenebileceğimizi gösterdik" dedi.

Basın mensuplarının, liderliğin 4 haftadır 3 takım arasında geçtiğini hatırlatması üzerine Albayrak, "Üç takım birbiriyle çekişmesi Türk futbolu adına güzel olduğunu düşünüyorum. Biz tabii kendi işimize bakıyoruz. Herkes gibi biz de liderliği sene sonunda en tepede bitirmek istiyoruz. Bu yolda da var gücümüzle oynuyoruz" şeklinde konuştu.

Galatasaray maçının oynanacağı stadın sorulması üzerine, "Başakşehir ile anlaşmamız iki maçtı onu tamamladık. Önümüzdeki Galatasaray maçını ise Olimpiyat Stadı’nda oynayacağız. Türkiye Kupası maçlarında ise Olimpiyat Stadı’ndaki ışıklandırma ve zemin iyileştirme çalışmaları nedeniyle Sarıyer Yusuf Ziya Stadı’nda oynayacağız" açıklamasında bulundu.
Yorum Yazın