TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

MHP'den Vali Tuna'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
MHP'den Vali Tuna'ya ziyaret
ESKİŞEHİR (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, Eskişehir’e yapılacak güzel hizmetler noktasında temenni ve duyguların bir olduğunu söyledi. “Eskişehir’e önemli katkılarda bulunmak hepimizin görevi” diyen Vali Tuna, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Bizler devletin temsil edildiği en üst makam olarak kamu kuruluşlarının koordine edildiği, kamu hizmetlerinin aksamadan eksiksiz yürütülmesi için gerekli gözetim ve denetim faaliyetlerinin yapılmasında halkımızın ve milletimizin her zaman hizmetindeyiz. Eskişehir’de yaşayan insanların başta can ve mal güvenliği olmak üzere huzur içerisinde yaşamaları için gerekli tedbirleri alıyoruz.”

Eskişehir’in yaşanılabilir şehirlerarasında hep üst sıralarda olduğunu ifade eden Tuna, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği süreci içinde yapılan faaliyetlerle, Eskişehir’i Türk Dünyasında ve dünyada bir marka şehir haline getirdiklerini belirtti. Eskişehir’in Türk Dünyasının bir buluşma noktası haline geldiğini söyleyen Vali Tuna, bu kapsamda Eskişehir halkına ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Milletin menfaatine olan iyi ve güzel işlerde bir araya gelinmesi gerektiğini savunan Vali Tuna, şöyle devam etti:
“Birlik beraberlik kültürünü insanımıza ve çocuklarımıza öğretebilmeliyiz. Eskişehir bu konuda mesafe almış bir şehir. Bu sevindirici. Büyük bir değişimin ve dönüşümün gerçekleştiği bu günün dünyasında her zamankinden daha çok birbirimize sarılmaya ve birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var. Bunu görmek ve bilmek lazım. Çünkü bizi birbirimize bağlayan geçmişten gelen birçok sebebimiz var. Büyük bir coğrafyanın kavşağında özellikli bir yerdeyiz. Orta Asya’dan Balkanlara uzanan büyük bir gönül medeniyetinin varisleriyiz. Bunu yeniden anlamak, keşfetmek ve çocuklarımıza anlatmak bütün dünyaya huzuru, barışı temin için gereklidir diye düşünüyoruz.”

Dünya durdukça iyiyle kötünün her zaman mücadele edeceğini vurgulayan Vali Tuna, Türk insanının tarih boyunca hep iyinin yanında insanlığa hizmet için çalıştığını ifade etti. Eskişehir için yapılan güzel çalışmalara destek olduklarını belirten Vali Tuna, “ Devletin kamu görevlisi olarak bizler vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yönetim kadrosuna yeni katılan arkadaşlarıyla birlikte, yeni bir oluşum içine girdiklerini anlatan İl Başkanı Ayhan Sezer, ziyareti kabulden dolayı Vali Tuna’ya teşekkür etti. Eskişehirlilerin yararına teşkilat olarak ellerinden ne geliyorsa yapmak istediklerini söyleyen Sezer, “Bizde sağlıklı bir şekilde, sağlıklı düşüncelerle, valiliğimize, gerekli kamu kurum ve kuruluşlarımıza destek olacağımızı buradan kamuoyuna duyurmak isteriz” dedi.
Yorum Yazın